Stop met stervensbegeleiding en hack een bloemetje voor je valentijn

hack je eigen bos bloemenHoewel bloemen in deze temperaturen langer staan, blijft het afsnijden en 1 à 2 weken kijken naar een bos bloemen toch een soort van stervensbegeleiding. Voor de lifehackers die daar moeite mee hebben èn kostenbewust zijn èn handig zijn èn toch al veel met duct tape doen hierbij lifehacking tipnr 1 231a. Hack je eigen bosje bloemen voor je valentijn.

Ze blijven lekker lang staan, zijn zo gemaakt en

…het enige wat je nodig hebt is een schaar, een rolletje ijzerdraad (maar dan ook een tang of sterke tanden) of bosje ijzerdraadjes, duct tape natuurlijk en (opioneel) viltstiften (voor als je de randen ook wil kleuren). De ijzerdraadjes moet je bijelkaar binden en met groene duct tape omwinden. Te veel werk?  Bij de bloemist hebben ze die mooie groene ijzerdraadjes om kaartjes aan te hangen. Als je gelijk zo’n kaartje koopt lijkt je bos nog echter en kan je best wel wat extra groene ijzerdraadjes vragen (Tip: vertel dan niet waar je het voor gaat gebruiken…).

Nog professioneler?

Wil je een volle bos verschillend gekleurde rozen? Loop dan even naar de grotere doe-het-zelf zaak om een paar mooie verschillende kleuren duct tape uit te zoeken. Is je valentijn nogal kritisch? Koop dan wat rozenolie (bijvoorbeeld van Weleda) en smeer de duct tape blaadjes vooraf in en geef daarna de bos bij (zwak) kaarslicht (na een flesje wijn) aan je valentijn. Hieronder tref je de instructiefilm aan die je stap voor stap laat zien hoe je een roos maakt. Met dank aan  

Succes!

PS Tweet me even hoe het ging (geen foto’s van blauwe ogen s.v.p. , die heb ik al)…

Tell Us What You Think
0Te gek0Leuk0Serieus?0Meh...0Stom

About Author

6 Comments

Leave a comment

[wpterms id="3193"]