Storify krijgt een nieuw uiterlijk


Morgen zal de webapplicatie Storify een nieuw uiterlijk krijgen en wat nieuwe functionaliteiten. De tool profileert zich als “a help for journalist, bloggers and experts to curate the web“. Aan de hand van je Twittertijdlijn maar ook Flickr foto’s, URL’s en andere embeddable content kun je je eigen Storypad maken en direct online publiceren. Storify is één van de vele diensten die zich bezighouden met de curatie van het web, de mogelijkheid voor publiek om eigen verzamelingen webcontent te maken en die te publiceren en te delen met anderen. Na de klik een voorbeeld van een Storypad over het verlies van Steve Jobs

Storify onderscheid zich wat mij betreft van andere diensten doordat ze een makkelijke interface hebben om in te werken, een fijne Twitter bookmarklet en veel manieren om content toe te voegen. Vandaag zal Storify vernieuwen. Een overzicht wat te kunt verwachten:

  • Een nieuw logo en een nieuwe interface. De zoekfunctionaliteit en de editor zijn aangepast en je kunt nu makkelijker je eigen tekst bij de Storypad schrijven. Tevens kun je koppen en subkoppen maken.
  • Een nieuwe interface om items in je Storypad te slepen en te organiseren
  • Een ingeklapte versie van je Storypad, zodat je beter kunt organiseren
  • Een vernieuwde bookmarklet waarmee je de verschillende stukjes webcontent kunt toevoegen aan je Storypad
  • Vernieuwingen in de mogelijkheden om foto’s toe te voegen en je werk tussendoor op te slaan.
  • De mogelijkheid om offline aan een Storypad te werken

Al met al interessante nieuwe functionaliteiten. Probeer Storify eens en deel je bevindingen hier.

Tell Us What You Think
0Te gek0Leuk0Serieus?0Meh...0Stom

About Author

0 Comment

Leave a comment

[wpterms id="3193"]