T-flOOw maakt TV kijken nog socialer

logo T-flOOw is een interessante nieuwe (Nederlandse!) dienst om je eigen online TV gids te maken. Een TV-gids waarbij alleen de programma’s instaan die jij ook interessant vindt en wilt volgen. Daarnaast kun je zien wat je vrienden kijken, wat de nieuwste hit serie’s zijn, en je commentaar geven op de programma’s van nu.

tfloow

Nu zijn er meer online TV-gidsen, maar T-flOOw gaat inderdaad net een stapje verder. Je kunt er met één druk op de knop dagelijkse programma’s aan je persoonlijke gids toevoegen en reacties geven op programma’s. Maar omdat je ook hier vriendenlijsten kunt maken, krijg je ook een idee wat zij kijken en kun je natuurlijk “samen” kijken. Er is een koppeling met Twitter zodat je je reacties op T-flOOw direct kunt Twitteren en je een direct message krijgt als je favoriete programma begint. Verder is er een mobiele site en kun je je TV-gids als widget op je eigen site zetten. De ontwikkelingen van t-flOOw zijn op de weblog te volgen.

T-flOOw is nog sterk in beta, dus bereid je voor dat nog niet alles optimaal werkt. Pascal en Aline, veel succes met deze nieuwe dienst!

Wat vind je van deze hack?
0Te gek0Leuk0Serieus?0Meh...0Stom

About Author

[plista widgetname=plista_widget_belowArticle]

2 Comments

  • Marcel
    Posted 14/09/2008 9:52 pm 0Likes

    Wat TV kijken leuk maakt (of kan maken) is juist dat je af en toe een leuk programma ziet dat je niet van tevoren uit de gids had gehaald. Dus hoe leuk een persoonlijke gids maken ook lijkt: ik wil meer variatie.

    Daarom ben ik zeer te spreken over http://www.nu.nl/tvgids/, je ziet dan direct wat er op dit moment is. Op het moment dat je tv wilt kijken. Prettig is dat je favoriete zenders omhoog kunt slepen.

Comments are closed.