Ter ontspanning: wat doe je met onverwachte situaties? [video]

Wat doe jij met onverwachte situaties? Ga je erin mee of ga je ze het liefst uit de weg? De onderstaande prachtig geanimeerde video over een jongen die ’s nachts plots eieren legt, laat zien wat voor moois ervan kan komen als je het onvoorziene toelaat.

Door Sun & Egg

Wat vind je van deze hack?
0Te gek0Leuk0Serieus?0Meh...0Stom

About Author

4 Comments

 • mickey
  Posted 27/06/2012 9:17 am 0Likes

  Als je uit dit filmpje eren lifehacking boodschap kunt halen, dan kun je dat uit elk willekeurig filmpje van Youtube. Je kunt er altijd een draai aan geven, Roadrunner, Tom & Jerry… Dus: dit is te makkelijk! je hebt ook een verantwoording ten opzichte van bezoekers die iets willen lezen over lifehacking, nl. ze niet minutenlang bezig houden met een leuk filmpje zondetr echte boodschap. Dat zoeken mensen op YouTube!

 • sypie
  Posted 25/06/2012 6:36 am 0Likes

  Begin dan eerst eens zelf met Lifehacken: “moet ik 4 artikelen schrijven per week?” tegen “kan ik de lezers 4 nuttige artikelen presenteren per week?”

  Het filmpje in bovenstaand verhaal is leuk, aardig getekend en leuk opgezet maar ik zie de link naar lifehacken niet zo. Niet iedereen kan met onverwachte situaties omgaan. Bij veel mensen zijn alle onverwachte dingen onbeminde dingen. Zelf vind ik altijd wel grappig dat er dingen gebeuren waar ik niet op zit te wachten, die voor mij onverwacht zijn.

  Wat je dan beter kunt doen is: “Wat als je een vol programma hebt en er gebeuren onverwachte dingen?” Daar kan de persoon die juist niet met onverwachte dingen overweg kan wat van opsteken en misschien gaan gebruiken.

  Verder heb ik een poosje geleden al eens aangegeven (via de info, die kennelijk bij mensen terecht komen die meer aan deze site gelieerd zijn en minder artikelen produceren per week) dat bijvoorbeeld een artikel over WappWolf ontzettend lifehacing is. Lifehackers zijn gek op Dropbox, Google Docs en evernote. WappWolf slaat daar een enorme brug tussen en kan veel dingen voor je doen zonder dat jij er iets speciaals voor hoeft te doen. Erg handig, maar nee dát soort lifehacking is kennelijk niet belangrijk genoeg.

  (en ja, het is mij ook opgevallen dat de heren die hier ooit zijn begonnen er nu niet zoveel tijd in steken)

 • Janine
  Posted 23/06/2012 5:17 pm 0Likes

  Hoi Jeremy,
  Ik ben de enige die standaard 4 artikelen per week levert. Welke posts op deze site zijn niet wat je van lifehacking.nl verwacht? Daar ben ik wel benieuwd naar!

 • Jeremy Timessen
  Posted 23/06/2012 1:37 am 0Likes

  Janine is zo ongeveer de enige die nog posts plaats op lifehacking.nl? Ik vind de kwaliteit de laatste maanden enigzins achteruit gaan.. Het is vooral kopieren geblazen lijkt het?

Comments are closed.