The Dave twittert & korting op GTD Summit!

Is het de grootste lifehacking-tip in ons bestaan? Welnee. Is het groot nieuws? Ben je mal. Maar is het leuk? Jazeker! David Allen is ook begonnen met Twitteren, het in 140 karakters vertellen wat je doet, denkt, voelt, wilt, vindt en ga maar door. Sommigen zijn er dol op, het gros van Nederlanders snapt er niks van. Daar is niets mis mee.

David Allen heeft ook zijn eerste schreden op Twitter gezet als @gtdguy. Zijn berichten zijn variërend van kleine linktips tot antwoorden op GTD-gerelateerde vragen.

gtdguy.png

Het is niet zo vreemd dat The Dave nu ook op Twitter is. Zijn nieuwe boek is net uit, volgende week is hij in Amsterdam (er zijn nog kaarten!) en in maart is de grote GTD Summit in San Francisco. Veel persmomentjes dus. Lifehacking.nl zal ook in San Francisco aanwezig zijn en verslag doen van dit tweedaagse evenement. Namens de David Allen Company kunnen wij aan onze lezers een behoorlijke korting geven op de toegang tot het evenement.

GTD Summit heeft als ondertitel “Changing the way the world works” en het is geen verrassing dat ik die titel onderschrijf. Nooit eerder zijn we in een tijdperk beland waarbij het niet meer gaat om harder werken, maar om slimmer werken. Het gebruik van productiviteitsmethoden is niet vreemd en wordt door meer en meer organisaties actief ingezet. Op de GTD Summit zullen sprekers als Guy Kawasaki, Ben Hammersley, Buzz Bruggeman en natuurlijk David Allen zelf uit de doeken doen hoe ze zelf zorgen voor meer controle en focus in werk- en privésituaties en hoe GTD daar een rol in speelt.

We zijn bij het summit aanwezig. Wil jij er ook bij zijn? Dat kan. Namens de organisatie kunnen we een korting van 50% geven op de toegangsprijs en de hotelovernachtingen. Toegang tot het evenement kost dan $1147,00. De vlucht naar San Francisco zul je nog wel zelf moeten regelen. Heb je hier interesse in, ga dan naar het inschrijfformulier en vul de code Summit50 in. De korting wordt dan met je inschrijving verrekend.

Geen mogelijkheid om bij het summit te zijn of het seminar volgende week? Vergeet niet dat je altijd nog je vraag aan David Allen kunt stellen voor het interview volgende week!

Wat vind je van deze hack?
0Te gek0Leuk0Serieus?0Meh...0Stom

About Author

[plista widgetname=plista_widget_belowArticle]