The Productive Show geeft in 2 minuten informatie

Als oud-gebruiker van het online taakmanagementpakket Nozbe volg ik nog graag waar Michael Sliwinski mee bezig is. Sinds ons laatste interview op de GTD Summit heeft hij niet stilgezeten en blijft Nozbe uitbreiden. Maar minstens zo leuk is zijn nieuwe project The Productive Show. Het bestaat al een tijdje en bestaat uit korte 2-minuten video’s waarin Michael uitlegt welke Inboxes hij gebruikt of wat er in de nieuwe editie van Productive Magazine is te vinden. Leuk om zo nu en dan eens te bekijken en misschien iets van op te steken.

Tell Us What You Think
0Te gek0Leuk0Serieus?0Meh...0Stom

About Author

4 Comments

 • Frank Smit
  Posted 20/08/2009 11:53 am 0Likes

  Lijkt me nogal on-productief om elk uur je email te checken.

  Zeker als je zo’n simpel archiveer systeem gebruikt, is dat heel goed te outsourcen. Je zou zelfs reacties kunnen outsourcen. Op dit moment betaal ik hier 3,40euro/uur voor.

 • Lukas
  Posted 18/08/2009 5:39 pm 0Likes

  Wat ik o.a. doe is emails waarin ik in Cc sta een andere (licht grijs) kleur te geven (automatisch door een filter). Hierdoor vallen andere emails (waar de kans groter is dat ik er op moet reageren of iets mee moet doen) meer op.
  Je kunt ook nog emails waarin jij alleen in To: staat een andere kleur geven.

  Een tijdje liet ik email waarin ik in Cc sta naar een Cc folder verplaatsen maar hierdoor verloor ik een beetje het overzicht.
  Ik ging reageren op een email uit die box maar had niet gezien dat er een mail op volgt was gestuurd naar mij persoonlijk. dat soort dingen.

Leave a comment

[wpterms id="3193"]