Things officieel gereleased!

things-appiconwithshadow.jpgCultured Code heeft gister tijdens de MacExpo Things officieel gereleased. In december 2007 berichten we hier voor het eerst over dit fijne stukje software en door de tijd heen heb ik om mij heen mensen langzaam fan zien worden van deze applicatie.

Voor mij zit de kracht van Things hem voornamelijk in het handige gebruik van tags en de lekkere uitstraling. Of je nu een lijst hebt met 10 of 1000 to-do’s, Things blijft schaalbaar en overzicht houden door het gebruik van tags, personen, projecten en area’s.

things-screenshot1.jpg

De echte Things fans hebben het vast al voorbij zien komen in de Things nieuwsbrief, maar lifehacking.nl mocht het van Cultured Code ook met haar lezers delen: Met onderstaande code kan je in de Things store tot 15 januari 20% korting krijgen op de applicatie!

things_coupon.jpg

Things is in de Things webshop verkrijgbaar voor €39,85. Gebruik je bovenstaande kortingscode, dan ben je €31.88 kwijt.

Tell Us What You Think
0Te gek0Leuk0Serieus?0Meh...0Stom

About Author

9 Comments

 • Jan vdP
  Posted 09/01/2009 8:22 pm 0Likes

  Zo, dat ziet er geweldig uit! Ik hoop dat ze ook nog met een online applicatie komen, zodat ik eens wat anders kan proberen dan Remember the milk.

 • John Machielsen
  Posted 09/01/2009 12:18 pm 0Likes

  Ik ben zelf ook overstag wat Things betreft, heb de iPhone app al gekocht en ga vanavond de Mac OSX versie eens upgraden (en kopen).
  Heb OmniFocus ook geprobeerd maar ik vind het gewoon te hoogdrempelig qua gebruik (oa Perspectives zijn imho ‘ruk’), ook al heeft hun iPhone applicatie hele goede werking.

  Nog een tip, houd ook The Hit List in de gaten van Potionfactory.
  Artikel erover staat op TUAW: http://www.tuaw.com/2008/12/18/the-hit-list-takes-aim-at-omnifocus-and-things en een screenshot vind je op: http://www.flickr.com/photos/andypotion/3022222589/sizes/o

 • Matthijs Roumen
  Posted 08/01/2009 10:12 am 0Likes

  @Niki: Graag gedaan!

  @Pasz: OmniFocus is inderdaad ook geen slechte app. Heb zelf een tijdje gewerkt met OmniFocus en iGTD, maar vind Things toch nog iets fijner. Maar merk om me heen dat er ook die hard OmniFocus fans zijn ;D

  @Michel: Jammer inderdaad dat er geen Windows versie is. Zijn maar weinig Windows GTD apps die echt fijn werken.

  @BartT: De korting wordt berekend bij afrekenen. Als je daar de code invoert komt het goed! 🙂 Betalen voor internet apps is een model wat steeds meer gaat worden toegepast. Ik vind dat ze met dit bedrag de drempel wel vrij hoog leggen, maar het is het voor mij wel waard.

 • BartT
  Posted 08/01/2009 9:27 am 0Likes

  Die link naar 20% korting werkt bij mij niet, ik kom gewoon op de “39,85”-aanbieding. Veel geld trouwens, heb voor de iPhone applicatie ook al moeten betalen. Maar het werkt allemaal wel perfect, ik gebruik de betaversie inmiddels denk ik wel bijna een jaar met veel genoegen. Dus dat betalen is nu even wennen….

 • buxx
  Posted 08/01/2009 12:48 am 0Likes

  Things is super. Ik gebruik het nu al een week of 6 denk ik en wil denk ik al niet meer anders. Niet vergeten aan te schaffen, want het is het waard.
  Oh, en, ik moet GTD van David Allen nog uitlezen, zware kost, maar wel erg nuttig allemaal. Maar de basis heb ik nu door en daar werkt Things prima mee.

 • michel
  Posted 07/01/2009 10:57 pm 0Likes

  screenshot ziet er goed uit. Nu nog onder microsoft.
  (En open source 😉 )

 • Pasz
  Posted 07/01/2009 4:56 pm 0Likes

  Ik gebruik nu een tijdje OmniFocus en daar ben ik zeer tevreden mee, maar Things ziet er ook erg interessant uit, zeg! Ik ga een demootje downloaden denk ik.

 • Niki
  Posted 07/01/2009 10:39 am 0Likes

  ik heb hem al gekocht! heb ook things op de iphone, en daar wacht ik met smart op de tags en area’s. die zitten er nu nl nog niet in.
  maar door jullie heb ik de ideale taskmanager. 😀
  nogmaals dank voor de tip!

Leave a comment

[wpterms id="3193"]