Think Productive en Nozbe lanceren Productive! Magazine in het Nederlands

Afgelopen donderdag is eerste nummer van het wereldwijde Productive! Magazine in het Nederlands verschenen. Het magazine, dat alleen in digitale vorm wordt uitgebracht, heeft als doel om lezers te inspireren met praktische en tijdloze artikelen op het gebied van persoonlijke productiviteit, motivatie, creativiteit en time management.

Het wereldwijde Productive! Magazine wordt uitgegeven door Nozbe. Michael Sliwinski – CEO van Nozbe – is hoofdredacteur. Naast deze Engelstalige versie bestaan er lokale versies van het magazine in het Pools, Spaans en Japans. Dit zijn geen vertalingen, maar aparte edities met artikelen geschreven door lokale experts. De Nederlandstalige versie is mogelijk gemaakt door een unieke samenwerking tussen Nozbe en Think Productive Benelux.

De hoofdredacteur van de Nederlandstalige versie van het blad is Fokke Kooistra, directeur van Think Productive Benelux. Hij zegt over de lancering: “Ons doel is om inspiratie en kennis te verspreiden voor drukbezette professionals van CEO’s en project managers, tot studenten en freelancers.”
Als start zal Productive! Magazine.nl 4 keer per jaar verschijnen, online en als Android app en iOS app. Iedere editie van het magazine bevat naast een interview met een bekende productiviteitsgoeroe, ondernemer, blogger of coach, 7 artikelen met praktische tips en informatie die lezers meteen kunnen toepassen in hun eigen werk of leven.
Voor de eerste uitgave hebben Frank Meeuwsen, Gonny van der Zwaag, Martijn Aslander, Bart Timmers en Marcel van den Berg artikelen voor hun rekening genomen. Overige artikelen zijn vertaald uit het Engels van eerdere uitgaven van het magazine. En een terugkerend item is een interview, deze keer natuurlijk met Michael Sliwinski zelf.
Michael Sliwinski over de Nederlandse versie: “We hebben in deze tijd goede, productieve gewoontes nodig en dat is waar het om gaat bij het Productive! Magazine. Ik ben heel erg blij om deel te nemen aan het Nederlandse Productive! Magazine en ik ben erg blij met Fokke Kooistra als hoofdredacteur.”
Het magazine verschijnt 4x per jaar en is gratis te lezen via de website www.productivemag.nl en is ook te downloaden via de Appstore en Google Play.

Tell Us What You Think
0Te gek0Leuk0Serieus?0Meh...0Stom

About Author

7 Comments

 • Frank Meeuwsen
  Posted 22/01/2015 10:10 am 0Likes

  De scrollbug op Nexus is inmiddels opgelost!

 • Miriam Wesselink
  Posted 01/01/2015 7:22 pm 0Likes

  Ga ik lezen, bedankt voor de tip!

 • Christophe
  Posted 24/12/2014 8:52 am 0Likes

  Bugje op Nexus 7 met Android L: onmogelijk te scrollen 🙁

  • André
   Posted 27/12/2014 4:02 pm 0Likes

   Hier hetzelfde probleem met een LG Nexus 5 met Android 5.0.1

  • Fokke Kooistra
   Posted 05/01/2015 12:48 pm 0Likes

   Hallo Christoph en André,

   Dank voor de melding, heb het doorgegeven om te checken / testen.

   Fokke

Leave a comment

[wpterms id="3193"]