Tijdelijk goedkope eBooks over Het Nieuwe Werken en ZZP-marketing

Kijk, dat noemen we meedenken met de ontwikkelingen! Uit onderzoek blijkt dat er vooral in de spits en ’s avonds op de bank volop digitaal gelezen wordt. Uitgeverij Eburon speelt hierop in met de lancering van Eburon Elements, een imprint voor beknopte digitale publicaties over uiteenlopende onderwerpen.

Met Eburon Elements wil uitgeverij Eburon mobiel digitaal lezen eenvoudig en aantrekkelijk maken. Alle Eburon Elements worden aangeboden in het industry-standard ePub formaat, zonder beveiliging, en gaan maximaal vijf euro kosten. De ebooks zijn verkrijgbaar via alle Nederlandse ebookshops. De eerste drie Elements zijn Calimeromarketing 2.0 in een eierdop van Karen Romme, Kansrijk Nieuw Werken van Wilco van Gelderen en De kracht van een klacht van Ellen de Lange-Ros. Deze drie ebooks hebben een gemiddelde leestijd van een uur en kosten € 2,95.

Ellen de Lange-Ros over het concept: “Eburon laat met de introductie van Elements zien dat zij de digitale markt voor boeken begrijpt en speelt goed in op de kansen die zich nu aandienen. Dat betekent: afzien van gebaande paden, niet afwachten, maar zelf meebouwen aan de toekomst. Een uurtje in het openbaar vervoer, thuis op de bank of in het park wordt een kans om een nieuw vakgebied te verkennen, inspiratie op te doen, of geïnformeerd te worden over de nieuwste ontwikkelingen.”

Ter gelegenheid van de introductie van het ebook imprint ontvangt iedereen die Eburon Elements gaat volgen via Twitter (@eburonelements) een link naar een gratis download van Kansrijk Nieuw Werken. Bovendien kan het ebook over Calimeromarketing tijdelijk voor slechts €1,50 aangeschaft worden door ‘GO CALIMERO’ te sms’en naar 1008.

Wat vind je van deze hack?
0Te gek0Leuk0Serieus?0Meh...0Stom

About Author