Met deze tips haal je meer uit Tinder

Tinder is misschien wel de meest gebruikte dating-app, maar er doen ook heel wat slechte verhalen over deze app de rondte. Zo zou het puur een ‘hook-up’-app zijn die alleen om seksdates draait. Maar er zijn ook heus succesgevallen, zoals serieuze relaties die ontstaan zijn dankzij deze app. Met deze Tinder-tips haal jij het beste uit je dating-app!

Kies goede foto’s

Jouw profielfoto is het eerste dat mensen te zien krijgen, en daarmee dus ook het eerste dat mensen gebruiken om een mening over je te vormen. Zorg er dus voor dat je je eerste én de volgende foto’s zorgvuldig uitkiest. Foto’s waar je heel knus op staat met een andere vrouw of man zijn niet aan te bevelen. Kies foto’s waar jij alleen op staat, het liefst in een setting die kan dienen als gespreksonderwerp. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een vakantiefoto, sportfoto of een foto met je huisdier. Vooral dat laatste werkt goed voor mannen die op zoek zijn naar een dame: huisdieren wekken het idee dat je zorgzaam en liefdevol bent.

Denk na over je beschrijving

Maak. Altijd. Een. Beschrijving! Zodra je namelijk de interesse van iemand gewekt hebt met je foto’s zal diegene omhoog swipen om meer over je te weten te komen. Het kan een gigantische domper zijn als dat veld leeg blijkt, zeker wanneer je foto’s redelijk oké zijn maar de persoonlijke informatie de doorslag moet geven. Bedenk dus iets leuks over jezelf dat je in een paar zinnen kunt zeggen. Tip: gebruik geen quotes, ideale partnerbeschrijving of een reeks emoji. Deze dingen komen namelijk over als oppervlakkig en zeggen niks over jou.

Het gesprek openen

Hoera, je hebt een match! Dan wordt het nu tijd om het gesprek te openen. Let erop dat je niet afgezaagd of inspiratieloos overkomt. Een ‘hé wat ben je lekker’ of een saai ‘hoi’ gaat je echt geen diepgaand gesprek opleveren. Probeer daarom iets te zoeken op het profiel van je match waar je iets over zeggen kunt.

Geef bijvoorbeeld een complimentje. ‘Wat een schattige hond op je foto. Hoe heet-ie?’ bijvoorbeeld, of maak een opmerking over iets in de bio van iemand. ‘Goh, dus jouw favoriete film is Saw? Welke gruwelijke dood was je favoriet?’ We noemen maar een dwarsstraat. Hiermee laat je zien dat je aandacht aan iemands profiel hebt besteed en bereid bent moeite voor het gesprek te doen.

 

Tell Us What You Think
1Te gek2Leuk3Serieus?2Meh...9Stom

About Author

0 Comment

Leave a comment

[wpterms id="3193"]