TweetDeck voor de iPhone

tweetdeck-iphone.pngIn het eerder verschenen artikel Tweetdeck, overzicht in twitter, kun je lezen hoe je met TweetDeck op een prettige manier tweets kunt lezen. Een aantal dagen geleden is ook een iPhone client uitgebracht. Als je de desktop versie al gebruikte, zal de iPhone variant herkenbaar zijn. Het principe van kolommen blijft dus ook in de iPhone versie aanwezig, en juist dat begon ik wel te missen bij de bestaande iPhone-twitter-clients. Zo op het eerste gezicht lijkt het allemaal prima te werken en lijkt de overstap van TwitterFon naar TweetDeck voor mij een vooruitgang.

Overigens zijn er inmiddels ook een aantal updates geweest voor de desktop versie. Het is inmiddels mogelijk om je instellingen, zoals je kolommen, te synchroniseren via de servers van TweetDeck, zodat je op de laptop en je desktop dezelfde gegevens gebruikt. Uiteraard werkt TweetDeck voor de iPhone ook met deze sync-mogelijkheid.

Tell Us What You Think
0Te gek0Leuk0Serieus?0Meh...0Stom

About Author

4 Comments

 • Philip Koene
  Posted 01/07/2009 9:02 am 0Likes

  Bij mij klapt ie er vaak spontaan uit. Niet tevreden.

 • Jan van der Ploeg
  Posted 26/06/2009 6:23 pm 0Likes

  Ik vind hem soms wat traag (op mijn 1st gen. iPhone) en ik mis de feature om te filteren op tweets van 1 persoon. Maar voor de rest is ie tof.

 • iCurly
  Posted 24/06/2009 2:16 pm 0Likes

  Jammer dat de landscape mode niet werkt met typen… En sinds 3.0 mag deze ook wel een push indicatie krijgen. Hopelijk in de volgende update.

 • Karel
  Posted 22/06/2009 10:40 pm 0Likes

  Ik heb hem ook geprobeerd, maar hij haalt het nog lang niet bij Tweetie.

Leave a comment

[wpterms id="3193"]