3 manieren om Conor McGregor vs Cowboy Cerrone te kijken

Er staat weer een alleraardigst robbertje vechten op het menu. Zaterdagnacht keert de Ierse MMA-superster Conor McGregor terug in de octagon en neemt het op tegen publiekslieveling Donald ‘Cowboy’ Cerrone. Allemaal heel Amerikaans, ver-van-ons-bed en geplaagd door onhandige tijdzones. Daarom hier een korte gids om het gevecht tóch te kunnen zien.

Waar kijk ik Conor McGregor vs Donald ‘Cowboy’ Cerrone?

Lange tijd was er geen zender in Nederland waar de gevechten van de UFC (Ultimate Fighting Championship) te zien waren, maar sinds kort heeft Talpa (SBS Broadcasting) de uitzendrechten voor Nederland in handen en kan de vechtsportliefhebber op afwisselend Veronica en SBS9 naar het knokken kijken. Het aankomende gevecht tussen McGregor en Cowboy – het main event van UFC 246 – is te zien op SBS9 en de main card begint om 04.00 uur ‘s nachts. De Ier komt zelf rond 06.00 uur in actie.

Wat als ik geen TV-zenders heb?

In de Verenigde Staten is het gebruikelijk om dergelijke evenementen via het Pay Per View-model aan te bieden. Kost je acht tientjes voor vier uur entertainment. Op dit continent is deze manier van content aanschaffen nooit aangeslagen, godzijdank. Helaas betekent dit ook dat er geen legale manier is om het gevecht live online te kijken, tenzij je bereid bent een duik te nemen in de wereld der illegale streams. Dat is uiteraard geheel op eigen risico, en dergelijke praktijken zullen wij dan ook nooit promoten. Klik dus vooral niet op UFC 246 Conor McGregor vs Donald Cerrone livestream.

UFC 246: Conor McGregor vs Donald Cerrone terugkijken

Voor wie geen zin heeft om de welverdiende nachtrust in te ruilen voor een goed gevecht, biedt Veronica uitkomst. Die zetten namelijk de volgende ochtend vanaf een uurtje of 11.00 alle gevechten gewoon online. Je moet je wel even door drie pre-rolls heen worstelen, maar dan heb je ook wat. Je vindt ze DAAR.

Update. McGregor won in 40 seconden. Hieronder het Octagon-interview met de winnaar.

Tell Us What You Think
17Te gek6Leuk2Serieus?5Meh...5Stom

2 Comments

 • Mark
  Posted 18/01/2020 7:48 am 0Likes

  Zucht… De nacht van zaterdag op zondag is zondagnacht.

  Een dag (24 uur) begint met een nacht, van 00:00 tot 06:00 dan ochtend, middag en als laatste de avond.

  Dus je zaterdagavond gaat over in de zondagnacht om 12 uur.

  Connor vecht dus zondagnacht, niet afgelopen nacht!

Leave a comment

[wpterms id="3193"]