Update vanaf SxSW

De dagen gaan snel hier in Austin. Zoveel te zien. Zoveel te horen en met zoveel mensen te praten. We doen ons best om het allemaal te absorberen.

Vandaag was de derde dag, de dag dat de tradeshow starte. Tig en tig standjes die hun product vertoonde. Van de meest wanstalige dingen waar ik helemaal niets mee heb, tot leuke dingen die wel eens erg interessant konden worden. Daar ga ik de komende tijd over schrijven.

Vandaag hou ik het even bij een kort overzicht.

2013-03-10 21.21.47

Talk of the town zijn de metershoge poster die door de hele stad hangen. Met niets meer, maar vooral ook niet minder dat de onmiskenbare helmen van Daft Punk. Gaan ze optreden op SxSW? Gaat er iets anders gebeuren. Niemand weet het.

postit

De vrolijke stand van Post-It, waar je je boodschap achter kunt laten. Meer is er ook niet over dit product te vertellen. gewoon aanwezig zijn is voldoende en het laten zien van waar het ook alweer voor gebruikt kan worden.

go puck

De fantastische Go Puck, die als accupack voor al je USB devices werkt. Deze wil ik hebben. Ik heb een promocode gekregen waarbij de 2de gratis is. Dus ik zoek nog iemand die de andere wil hebben. Dit apparaatje moet ik hebben.

lytro

De Lytro, de camers waarmee je foto’s nog achteraf kunt scherpstellen. Ik heb er even mee gespeeld en ben onder de indruk van de kwaliteit van het apparaat. De vorm is even wennen, maar het is echt super.

toetsenbord zonder letters

Waarschijnlijk in de echte nerd-wereld een bekende. Maar het toetsenbord zonder letter, die heel erg fijn typt. Ook al kwam er geen zinnig woord uit mijn vingers, wegens het missen van de kunst der blindtypen.

taskrabbit

Taskrabbit, helaas nog niet in Nederland actief, die in een soort van Dumb en Dumber wagentje rond reed.

 

 

En als klap op de vuurpijl, gespeeld met de aanstaande Leap Motion. Weg met de muis, gewoon handjes in de lucht, whoop whoop.

Tell Us What You Think
0Te gek0Leuk0Serieus?0Meh...0Stom

About Author

0 Comment

Leave a comment

[wpterms id="3193"]