Verander de bestandsnaam voor uitstel van je schoolwerk

 

“Moeten we dat morgen al inleveren? Maar ik moet nog beginnen!” Veel studenten en scholieren zal dit scenario bekend in de oren klinken. Lifehacking.nl schiet de noodlottige student te hulp met een tip waar je gegarandeerd wat kostbare tijd mee kunt winnen.

https://lifehacking.nl/productiviteit-tips/10-tijdsbesparende-tips-van-david-pogue/

Uitstel voor je schoolopdracht

Het is misschien niet de meest nette manier om uitstel af te dwingen, maar je kunt je docent eenvoudig om de tuin leiden door (op de deadline-dag) een corrupt bestand te sturen. Verander de bestandsnaam van een willekeurig -.jpg bestand in -.doc. Mocht je iets voor Marketing in moeten leveren, dan maak je van wallpaper.jpg bijvoorbeeld rapportmarketing.doc. De computer van de leraar zal vervolgens proberen om een .jpg met Word te openen, waarna er de foutmelding verschijnt dat het om een corrupt Word-bestand gaat.

Natuurlijk kun je binnen de kortste keren een mailtje verwachten met de boodschap dat er iets is foutgegaan en of je het goede bestand wilt sturen, maar op deze manier kun je in ieder geval je deadline halen. In de tussentijd kun je gewoon verder werken aan het daadwerkelijke rapport, aangezien de meeste rapporten niet op de deadline-dag worden nagekeken.

Wat vind je van deze hack?
4Te gek3Leuk0Serieus?1Meh...1Stom

About Author

[plista widgetname=plista_widget_belowArticle]