Vijf Formule 1-apps waarmee jij op kop loopt

Op 25 maart barst het F1-geweld eindelijk weer los en wordt het nieuwe seizoen ingewijd op het circuit van Australië. Met onderstaande Formule 1-apps heb jij qua nieuwsvoorziening pole position.

https://lifehacking.nl/productiviteit-tips/fotos-delen-en-opslaan-met-google-fotos/

Official F1 app – onoverzichtelijk maar volledig

Het is de officiële app van Formule 1 en hoewel de interface enigszins onoverzichtelijk is en je voor sommige delen moet betalen, kan deze app niet ontbreken in het overzicht. Je leest hier exclusieve interviews met coureurs en je als je niet in staat bent de race op tv te kijken volg je in deze app in 3D de voortgang van je favoriete coureurs. Daarnaast zie je tevens de tijden, afstanden, baanomstandigheden en bandenkeuze. Tevens word je voorzien van het gegrom van Kimi Raikkonen omdat deze app de mogelijkheid biedt om mee te luisteren op de boordradio.

iOS / Android

Max Verstappen Official App – Maximale fanapp

Natuurlijk heeft onze leeuw in de pitlane zijn eigen app. Hier worden exclusieve en grappige filmpjes gepost zoals een hijgende Verstappen tijdens het doen van jumping jacks, gemaakt om jou óók in tiptop shape te krijgen. Daarnaast vind je hier het laatste Red Bull nieuws, de meest recente Instagram-posts van Max, zijn persoonlijke mening over de circuits en nog veel meer. Fun fact: bij elk circuit staat onderaan wie de snelste ronde heeft gereden en hoe Max daartoe in verhouding staat. F1-triviafeitjes, iemand?

iOS / Android

Instagram – een blik achter de schermen

Deze app lijkt in eerste instantie misschien wat misplaatst in dit overzicht, maar vergis je niet! Instagramis dé plek waar je allerlei informatie van achter de schermen krijgt. Voornamelijk Lewis Hamilton is tijdens het raceseizoen erg actief en zijn insta-story’s zijn dan ook een goede (ietwat narcistische) inkijk in het voor en na van de race. Daarnaast verschijnt soortgelijke informatie natuurlijk ook op de accounts van de andere coureurs en schroomt de officiële F1-instagram niet om grappige compilaties te maken tijdens de race.

iOS / Android

Race kalender 2018 – overzicht van belangrijke info

Deze heerlijk overzichtelijke app laat je alle komende GP’s zien en hoeveel nachtjes je nog moet slapen totdat je schreeuwend voor de TV plaats kan nemen. Ook zie je hier allerlei gedetailleerde informatie over de deelnemende F1-teams, hun coureurs, overwinningen en bijvoorbeeld bandensponsor. Tevens vind je hier in één oogopslag race-statistieken van de coureurs persoonlijk. Het is een app zonder heisa met gewoon de belangrijkste informatie voor het aankomend raceweekend.

Android

Freader1 – het laatste nieuws

Freader1 verzamelt voor jou al het laatste F1-nieuws zodat je dat niet zelf hoeft te doen. In de feed lees je alle nieuwigheden die vanaf allerlei mogelijke sites verzameld worden. Wil je doelgerichter lezen? Kijk dan bij de optie ‘meest populair’ en zie welke artikelen het die dag goed doen. De app laat ook zien wat de huidige stand van zaken is op puntengebied en biedt daarnaast de mogelijkheid om alléén nieuws van bijvoorbeeld Vettel te volgen. De coureurs die de app uit zichzelf in de spotlight plaatst kun je zelf aanpassen bij ‘settings’.

Android

Wat vind je van deze hack?
0Te gek0Leuk0Serieus?0Meh...0Stom

About Author

[plista widgetname=plista_widget_belowArticle]