Vind op je mobiel wat er te doen is met Hier.nl

photo2.jpgDeze maand lanceerde Ilse media hier.nl, een mobiele dienst die op basis van je locatie direct op een plattegrond toont wat er in de buurt te doen is. Van parkeerplaatsen tot bioscopen maar natuurlijk ook of je vrienden in de buurt zijn. Op Hier.nl kun je overzichtelijk op een kaart zien wat er in jouw actuele omgeving te doen is. Verder kun je ook je eigen favoriete locaties, foto’s en reviews toevoegen en delen met je contacten. Het werkt op basis van GPS en locatie-bepaling via zendmasten, waardoor je direct over handige en bruikbare informatie uit jouw omgeving beschikt. Je kunt ook handmatig je locatie aangeven en aan- of uitzetten.Mensen willen ook buitenshuis snel praktische informatie kunnen opzoeken,” aldus Herman Kienhuis, hoofd innovation & development bij Ilse media. “Hier.nl speelt hierop in door informatie uit de buurt waar je je op dat moment bevindt overzichtelijk op een kaart te zetten. Zo kun je bijvoorbeeld Hier.nl op je mobiel checken als je wilt weten waar de dichtstbijzijnde supermarkt is, waar de leuke restaurantjes zitten of welke feesten er zijn. En dan kun je ook meteen zien wie van je vrienden in de buurt is als zij online zijn op Hier.nl.”

Hier.nl is in de eerste plaats een mobiele applicatie, maar is ook te gebruiken via een mobiele website of gewoon via de pc. Je registreert je via de site of per sms (sms HIER naar 9009). Je ontvangt dan een download link in een gratis sms om de applicatie te installeren. Vervolgens stel je je locatie in en zie je direct wat en wie er bij jou in de buurt is.

Hier.nl is gratis beschikbaar via een mobiele applicatie voor Nokia-, SonyEricsson- en Blackberry toestellen en via een mobiele website voor alle andere toestellen met een internetverbinding. Binnenkort zal het ook beschikbaar zijn op Windows Mobile, iPhone en Android toestellen.

(Via: DutchCowboys)

Tell Us What You Think
0Te gek0Leuk0Serieus?0Meh...0Stom

About Author

0 Comment

Leave a comment

[wpterms id="3193"]