Vind Pokémon met deze apps en websites

Ok, je weet inmiddels alles over Pokémon Go, maar weet je ook waar je de beestjes kan vinden? Lifehacking biedt uitkomst! Vind Pokémon met deze app en websites.

https://lifehacking.nl/persoonlijk-tips/3-manieren-om-pokemon-go-leuk-te-houden-na-level-20/

Website

PokéVision
Allereerst is er de website PokéVision. Nadat de makers de formule hadden gekraakt van de locaties van Pokémon en wanneer ze weer tevoorschijn komen, hebben ze deze formule over Google Maps heen gelegd. Het resultaat is een interactieve kaart waar je precies kan zien wanneer welke Pokémon op welke plek te vinden is. Update: Inmiddels is de service van deze website niet meer beschikbaar, gelukkig hebben we alternatieven gevonden!

Trackemon
Een soortgelijke website is Trackemon. Vul je locatie in en de website schotelt je de locaties voor van Pokémon in je omgeving!

Trackemon

Pokehackz
Hoewel de website niet bepaald stabiel is en we ten zeerste een adblocker aanbevelen voordat je de website gebruikt, is de Google Maps-variant van Pokéhackz een populair alternatief sinds PokéVision niet meer werkt.

PokeHuntr
Hoewel deze website een stuk gebruiksvriendelijker is dan Pokehackz, wordt je bij de website van PokeHuntr in een wachtrij geplaatst. De ingevoerde locaties en scans worden één voor één afgehandeld op de servers van PokeHuntr. Op deze website moet je zo specifiek mogelijk zijn over je locatie, aangezien je een cache-versie te zien krijgt van een deel van een Pokémon Go-kaart en dus niet kan navigeren na de scan.

Pokémappie
Albert Heijn haakt in op de hype met een eigen radar. Op de website Pokémappie kun je zien welke Pokémon zich in supermarkten van Albert Heijn door het hele land bevinden en wanneer ze voor het laatst zijn gezien.

Apps

Hoewel de website ideaal is voor desktops en laptops, kan het voor mobiel handiger zijn om een soortgelijke app te installeren.

PokeWhere
Een app die hetzelfde doet als de interactieve websites is de app PokeWhere voor Android en iOS. Dit is tot nu toe de favoriete app van de redactie!

PokeWhere

Poké Radar
Een andere populaire app is PokéRadar. Naast een Maps-website kun je rechtsboven in het scherm op ‘Help’ klikken om de links naar de app te vinden. Poké Radar is beschikbaar op zowel Android als iOS. Het nadeel van deze service is dat er alleen Pokémon worden getoond die worden gesignaleerd door gebruikers. De community moet dus zelf aangeven waar en welke Pokémon ze hebben gevonden.

Wist je dat Pokémon GO inmiddels al door zo’n 2 miljoen Nederlanders wordt gespeeld? Dat is ongeveer 1 op de 8 Nederlanders!

Tell Us What You Think
1Te gek1Leuk0Serieus?0Meh...6Stom

About Author

1 Comment

  • Sebas
    Posted 06/09/2016 6:12 pm 0Likes

    Goet en zoo skila

Leave a comment

[wpterms id="3193"]