Voor nop naar pop

Op de website Voor nop naar pop vind je vrijkaarten voor optredens, feesten en festivals. Ook vind je er optredens die gratis zijn. De initiatiefnemers proberen hier vrijkaartjes te verzamelen zodat de bezoekers gratis naar de beste optredens kunnen. De site is geheel belangeloos want er is natuurlijk niets leuker dan gratis naar je favoriete bands te gaan of nieuwe muziek te leren kennen.

Als je een feest, festival of concert organiseert en op zoek bent naar promotie, kun je via deze website ook kaarten weggeven. Vrijkaarten op deze site zorgen namelijk voor een groter bereik, meer aandacht én nieuwe bezoekers. Ook kun je het gewoon melden als je ergens toffe vrijkaarten hebt gevonden.

Tell Us What You Think
0Te gek0Leuk0Serieus?0Meh...0Stom

About Author

6 Comments

 • Inge
  Posted 05/09/2007 7:51 pm 0Likes

  Bedankt voor het plaatsen en de feedback! Wilbert en ik zijn hier wat maanden geleden mee begonnen. We geloven dat het concept enorm sterk is en dat het zeker potentieel heeft.

  Alleen kost het relatief veel tijd en moeite om het in de huidige opzet te onderhouden. Ook de welwillendheid van poppodia (in tegenstelling tot festivals en organisatoren trouwens) om structureel mee te werken is teleurstellend.

  @ Askafa: zoiets is mogelijk, maar lastig. We richten ons primair op het lagere segment, om daar vandaan verder te klimmen richting grotere namen.

  @ Famke: wij dus 🙂 Vanavond gaan Wilbert en ik om de tafel (en de pasta trouwens) zitten, en dan zal voornopnaarpop (en jouw punt) zeker de revu passeren. Vermoedelijk gaan we gewoon automatische tijdscodes meegeven, zodat na het verlopen van de wedstrijd het bericht verdwijnt. Eerst deden we dit handmatig (dus per bericht aangeven als het verlopen is) voor archief- en seo-doeleinden, maar ook dat kost tijd.

  Input omtrent dit veelbelovende project is altijd welkom! Denk jij het gouden ei gelegd te hebben om voornopnaarpop nog beter (of nog eenvoudiger beheersbaar) te maken, gooi deze dan snel onze kant op!

 • Martijn Engler
  Posted 05/09/2007 7:20 pm 0Likes

  En voor de mensen die denken dat gratis festivals niet leuk zijn: kom volgend jaar naar Parkpop (Den Haag) of Wantijpop (Dordrecht)! 😉 Kan uit ervaring vertellen dat dat leuk is.

 • Robbert van Zinfo.nl
  Posted 05/09/2007 12:26 pm 0Likes

  Hi Famke, ik heb de beheerder van die site ff gemaild, ik denk dat hij gaat antwoorden op je vraag.

 • Famke
  Posted 04/09/2007 9:40 pm 0Likes

  Leuke tip. Alleen wie houdt de site bij? Staan nog kaartjes op voor concerten van juli 2007. We zijn toch al september?

 • Ilse
  Posted 04/09/2007 2:17 pm 0Likes

  Het doet me lichtelijk denken aan een muzikale variant op http://www.gratiz.nl….

 • Askafa
  Posted 04/09/2007 12:25 pm 0Likes

  Jammer dat er geen vrijkaartjes zijn voor de ietwat grotere concerten in Nederland. Zoals die van Enrique of Maroon5
  Maar deze site is ook prima! Thank you!

Leave a comment

[wpterms id="3193"]