Tips voor Valentijnsdag: Voorkom de 4 meest gemaakte fouten!

We willen natuurlijk allemaal goed voor de dag komen op Valentijnsdag. Toch zijn er een aantal fouten die veel mensen elk jaar weer maken. Wat zijn de meest gemaakte fouten op Valentijnsdag? En nog belangrijker: hoe kun je ze voorkomen? Wij zetten vier tips voor je op een rij!

Valentijnsfout 1: Last minute een waardeloos cadeau kopen

De meerderheid vindt het niet erg om voor Valentijn geen cadeautje te krijgen, maar dat neemt niet weg dat het gewoon heel leuk is om iets te krijgen. Dan weet je immers dat je geliefde aan je denkt. Toch vinden de meeste vrouwen geen cadeau erger dan een fout cadeau. Een bos bloemen van het tankstation kan gewoon echt niet, op de voet gevolgd door ordinaire sieraden of een romantisch bedoeld knuffelbeest.

Zo los je het op!
Download de app Countdown + Event Reminders Lite (iOS en Android) om je op tijd te waarschuwen dat Valentijnsdag eraan komt. Wil je zeker weten dat je cadeau wordt gewaardeerd, denk dan aan een ervaring zoals een (bon voor) een weekendje weg, een dagje naar de sauna of uit eten.

Valentijnsfout 2: Een verschrikkelijke valentijnskaart

Valentijnskaarten zijn de ultieme uiting van liefde en herinneren jouw liefje aan belangrijke mijlpalen en herinneringen in jullie relatie. De eerste valentijnskaart ooit is gestuurd door de Franse hertog van Orléans in 1415 naar zijn vrouw toen hij gevangen werd gehouden in Londen. Sindsdien worden er elk jaar 190 miljoenen kaarten gestuurd rond Valentijnsdag. En ja, daar zitten ook hele lelijke kaarten bij. Met teksten die de liefde behoorlijk kunnen laten bekoelen…

Zo los je het op!
Laat aan je geliefde zien dat je aandacht hebt besteed aan de kaart. Dat doe je door naar de winkel te gaan, de kaart met zorg uit te kiezen en er een handgeschreven, persoonlijke tekst op te schrijven. Wil je er iets heel bijzonders van maken en ben je creatief, maak dan je eigen valentijnskaart.

Valentijnsfout 3: Aangebrande maaltijd

Het is verschrikkelijk romantisch om met Valentijnsdag thuis te eten. De tafel mooi dekken, kaarslicht, jullie favoriete zwijmelmuziek op de achtergrond… Maar zelf koken kan natuurlijk ook een uitdaging zijn. Want wat als het voorgerecht mislukt, de aardappelen aanbranden of het ijs niet op tijd is gesmolten?

Zo los je het op!
Kun je wel wat begeleiding gebruiken bij de keus en bereidingswijze van je verrassingsmenu, dan is het handig om een maaltijdbox te bestellen. Zo heb je precies de goede hoeveelheden in huis, met duidelijke recepten en uitleg. Als zelf koken te hoog gegrepen is, kun je ook kiezen voor een lekkere kant-en-klaarmaaltijd van een cateraar of een maaltijd laten bezorgen.

Valentijnsfout 4: Maak je huis schoon

Over de huishoudtaken worden de meeste ruzies gemaakt binnen een relatie. Dat maakt Valentijnsdag zo ongeveer de ergste van het jaar om de boel te laten verslonzen. Wonen jullie niet samen en nodig je je Valentijn uit bij je thuis, dan is rommel een behoorlijke afknapper.

Zo los je het op!
Geen tijd meer voor een opruimbeurt of een hekel aan schoonmaken? Huur dan professionele hulp in. Via Helpling kun je een betrouwbare, ervaren en gescreende schoonmaakhulp zoeken. (Misschien is dat ook nog een tip als valentijnscadeau: een strippenkaart voor tien schoonmaakbeurten, waarbij er een werkster komt of jij zelf het schoonmaken op je neemt.) Een andere optie: spreek gewoon buiten de deur af voor je valentijsdate!

Wat vind je van deze hack?
1Te gek0Leuk0Serieus?0Meh...0Stom

About Author

[plista widgetname=plista_widget_belowArticle]