Voorkom spam met een speciaal email-adres voor je bruiloft

De knoop is doorgehakt, de kogel is door de kerk en in sommige gevallen is er stront aan de knikker: jullie gaan trouwen! Na lang beraad wordt het nu toch echt tijd om wat mailtjes de deur uit te sturen naar trouwlocaties, fotografen, catering, en nog veel meer zaken. Na het volledig organiseren van de bijzondere dag is het eindelijk tijd om afwachtend te genieten. En als het even kan; zonder spam.

https://lifehacking.nl/productiviteit-tips/versla-spam-met-een-10-minute-mail/

Spam?

Ja, spam. Als je voor al die mailtjes je eigen email-adres hebt gebruikt, zul je na enkele weken al merken dat je bij een aantal bedrijven op een lijstje bent gezet waardoor je plotseling constant mailtjes krijgt van allerlei bedrijven die ook maar iets met trouwen te maken hebben.

De oplossing

Wil je zowel jezelf als je partner al die spam besparen? Maak dan een apart email-adres aan voor je bruiloft. Gewoon jullie’s voornamen en het woordje ‘feestje’ eraan vastgeplakt. Zo krijg je niet 5 jaar na je bruiloft nog mailtjes of je misschien interesse hebt in een avondje catering van ‘De Vette Hap’ uit Purmerend. Daarnaast is het belangrijk om je bruiloft ‘familiebijeenkomst’ te noemen, aangezien sommige partijen de prijzen flink opschroeven op het moment dat ze weten dat het om een bruiloft gaat (ook niet zo gek aangezien veel dingen ‘perfect’ moeten zijn op een trouwdag).

Wat vind je van deze hack?
0Te gek0Leuk0Serieus?0Meh...0Stom

About Author