Vul je kalender met Markthisdate

agenda.pngWil je elke week de AH Bonusaanbiedingen in je kalender? Of alle wedstrijden van de Eredivisie? Kijk dan eens op Markthisdate.com. Op deze kalenderportal kun je kalenders/events (gratis) toevoegen aan je electronische agenda. MarkThisDate ondersteunt 20 van de meest gebruikte agenda-applicaties zoals Outlook, Lotus Notes, iCal, Windows Live Calendar, Google Calendar en Netvibes, desktop applicaties zoals PDF en Excel en persoonlijke startpagina’s zoals Google Reader, My AOL en My Yahoo. Bezoekers kunnen zelf uiteraard ook kalenders/events toevoegen. En bij elke kalender wordt tevens een widget gegenereerd die iedereen op zijn eigen site kan plaatsen zodat ook vanaf die plek de kalender kan worden gedownload. Markthisdate.com heeft ook een API, dus je kunt met enig technisch vernuft zelf uitbreidingen op de service schrijven.

Tell Us What You Think
0Te gek0Leuk0Serieus?2Meh...0Stom

About Author

5 Comments

 • Henri
  Posted 08/10/2008 8:56 pm 0Likes

  Ik gebruik zelf http://www.belangrijkedag.nl, een soortgelijke site maar je wordt per e-mail op de hoogte gehouden van interessante gebeurtenissen.

  Je kunt hier ook een eigen kalender toevoegen voor bijvoorbeeld je kookclub, sportclub etc. Wanneer je niet wil dat iedereen dit kan bekijken, kun je dit alleen toegankelijk maken voor mensen die jij toegang geeft.

 • Robbie Veldwijk
  Posted 07/10/2008 6:29 pm 0Likes

  Dat lijkt me heel erg handig, hier moet ik dan maar eens naar gaan kijken! Bedankt weer voor deze handige hack!

 • Jeroen
  Posted 07/10/2008 3:20 pm 0Likes

  Ik gebruik het ook al een tijdje, maar dat met Google Calendar. Ik ben wel benieuwd welke openbare agenda’s jullie gebruiken. Ik gebruik zelf onder andere deze:
  – IB-groep studiefinanciering
  – Vrije (feest)dagen Nederland
  – Winter/zomer tijd
  – Wedstrijdprogramma van PSV (eredivisie vind ik iets te overdreven)

 • Bas
  Posted 07/10/2008 9:40 am 0Likes

  ‘n Perfecte service, met een enorm “assortiment” aan kalenders. Heel handig, vooral als je iCal Outlook 2007, of Vista hebt.

 • Mischa Coster
  Posted 06/10/2008 4:45 pm 0Likes

  Super handig! Heb de hele site leeggetrokken en de RSS feed in m’n Netvibes gezet!

Leave a comment

[wpterms id="3193"]