Wat zou je David Allen willen vragen?

da_hasaposse.jpgOp 19 februari is in Pakhuis de Zwijger te Amsterdam het seminar Making it all work met David Allen. Gedurende deze volle dag zullen we waarschijnlijk een kleine terugblik op zijn boek Getting Things Done krijgen, maar ook meer inzicht in zijn nieuwe boek “Making it all work“. Een deel van de Lifehacking-crew is aanwezig op de dag en we hebben de exclusieve mogelijkheid om David kort te interviewen. We kunnen waarschijnlijk wel uren met de beste man volpraten over GTD en productiviteit, maar we hebben een half uur. Laten we die dan ook zo efficiënt mogelijk gebruiken en vragen wat jullie willen weten! Wat zou jij nu willen weten van The Dave? De leukste (en meest relevante!) vragen zullen we verzamelen en meenemen in het interview! Dus laat je inspiratie de vrije loop gaan en stel je vragen aan David Allen in de reacties!

Wat vind je van deze hack?
0Te gek0Leuk0Serieus?0Meh...0Stom

About Author

7 Comments

 • peter geurten
  Posted 06/03/2009 1:37 am 0Likes

  wat is het wezenlijke verschil tussen TIMEmanagement en GTD

  Het is toch allemaal gebaseerd op denk na over wat je wanneer hoe gaat doen??

 • freeline
  Posted 04/03/2009 1:00 pm 0Likes

  Wanneer gaat “David Allen” een workshop geven in de tweede kamer?
  Misschien gaan ze dan een keer echt werken.

 • MiepdeVries
  Posted 13/02/2009 3:45 pm 0Likes

  Wanneer zijn boeken in het Nederlands verschijnen.
  Ken genoeg mensen die zijn boeken zouden ‘moeten’ lezen, maar niet iedereen kan goed Engels lezen!

 • buxx
  Posted 11/02/2009 7:22 pm 0Likes

  Mijn vraag aan David:

  Ik ben GTD momenteel aan het integreren in mijn leven en privé red ik me er prima mee, maar wat nu als ik mijn werk er ook in wil betrekken. Dan heb ik het idee dat alles door elkaar gaat lopen en dat terwijl ik thuis niet aan het werk wil denken en op het werk niet al teveel aan wat ik privé nog moet doen.

 • Mark
  Posted 09/02/2009 5:06 pm 0Likes

  @Jacque Volgens mij zit er al een update bij de laatste versie van het boek GTD, meende ik afgelopen weekend in The American Bookstore te zien.

  Mijn vraag:

  I watch you travel around the world giving presentations and interviews. Do you still consider yourself lazy?

 • Jacque
  Posted 09/02/2009 10:27 am 0Likes

  Leuk initiatief!

  1.
  How much of a purist are you? I.e. what is your take on GTD adepts who introduce e.g. “3 Most Important Tasks per day” or “only put next actions for one week on your next actions list (and the rest on the someday list)”?

  2.
  When can we welcome an update to the GTD system (e.g. also based on the experiences of the vast online GTD community that weren’t available when you wrote the book)? Or are the GTD insights completely, imperatively, absolutely set in stone?

Comments are closed.