Weggeef Woensdag 2 – Anti-Glare Privacy screens

Het kan niet op! Omdat Lifehacking vandaag officieel in het portfolio van Reshift Digital komt (nee, het is écht geen 1 april grap) hebben we nog een Weggeef Woensdag. Heb je last van ongewenste meekijkers op je laptop scherm? Dan is deze weggever voor jou!

targusDe Targus antiglare privacy schermen zijn speciaal bedoeld voor laptopschermen om je scherm niet van een zijkant zichtbaar te laten zijn. Of je nu in de trein zit, op een gezamenlijke werkplek of thuis op de bank, het is altijd vervelend als iemand met een schuin oog zit mee te lezen wat je aan het doen bent. Of meekijkt met je Netflix bingewatch-marathon. De zichtbeschermingsfilters reduceren de kijkhoek op het beeldscherm van desktops en notebooks en zijn ideaal als je gegevens wilt afschermen tegen nieuwsgierige blikken. Bovendien beschermt de folie met glanzend oppervlak het scherm tegen krassen en beschadigingen. De folie is eenvoudig aan te brengen en te verwijderen, en kan ook bij een gesloten notebook gewoon blijven zitten.

We mogen er 5 weggeven en de opdracht is simpel: Bedenk een moment of situatie waarin jij écht een anti-meekijk scherm nodig zou hebben. De meest originele inzending wint een van de vijf schermen! Zorg dat je in de comments een correct mailadres achterlaat, we benaderen je daar namelijk op voor de verzendgegevens.

Wat vind je van deze hack?
0Te gek0Leuk0Serieus?0Meh...0Stom

About Author

[plista widgetname=plista_widget_belowArticle]