Weggeef Woensdag – Back to Paper notebooks

Het is wel weer eens tijd voor een Weggeef Woensdag! Na de Aquanotes, Easycratie-boekjes en iPad sleeves is het tijd voor weer een nieuwe weggever, prachtige Back to Paper notitieboeken van Brepols!

Picture 003

Life is hectic, paper is patient! Soms is het zo druk dat je het overzicht verliest. Gelukkig is papier geduldig. Maak je hoofd vrij en vertrouw jouw gedachten toe aan papier. Wat vastgelegd is op papier, neemt geen ruimte meer in jouw hoofd. Zo krijg je weer grip op de tijd. Dit geeft stabiliteit en zorgt beslist voor minder stress. Wat er ook gebeurt, op papier kun je rekenen. De Back to Paper® collectie bestaat uit 3 formaten agenda´s en notebooks: A4, A5 en B7. Het unieke aan de agenda is de combinatie agenda & notebook, de extra schrijfruimte, genummerde pagina´s en indextabs voor een indeling op maat van de gebruiker. Gebruik de bijgeleverde tabbladstickers om je agenda of notebook zelf in te delen. Door het handige formaat en de flexibele omslag passen deze producten perfect in je zak of tas.

Wil je één van de tien random notitieboeken in verschillende formaten? Laat in onze Google+ Community een bericht achter waarom jij één van de twee prijzen zou moeten winnen. Lid worden van de Lifehacking Google+ Community is makkelijk en geeft je direct toegang tot een groep van meer dan 600 lezers en fans die ideeën en tips delen. Komende vrijdag kiezen we een winnaar!

Wat vind je van deze hack?
0Te gek0Leuk0Serieus?0Meh...0Stom

About Author