Weggeef Woensdag – De Magnetuck

Een oplossing voor een kleine frustratie heeft het grootste effect. Denk aan een paperclip voor je papieren, een lepelhouder in de keuken of verzwaarders voor je tafelkleed in de tuin. Ik wil hier de Magnetuck aan toevoegen. Deze set magneten houdt je overhemd op zijn plek. Want er is weinig meer frustrerend dan een overhemd die gedurende de dag uit je broek schiet.

De Magnetuck is handig in zijn eenvoud. In de verpakking zitten een set magneten die elk uit twee delen bestaan. Je plaatst het achterstuk van de Magnetuck achter de zoom van je overhemd, iets onder je riem. De bolle bovenkant plaats je aan de buitenkant van je overhemd. Broek dicht en klaar. De bolle kant blijft hangen achter je riem en zo blijft je overhemd netjes op zijn plaats.

Ik heb de Magnetuck twee dagen getest. Door mijn lichaamsbouw schieten overhemden heel snel uit mijn broek en ben ik vaak bezig om die weer netjes terug te stoppen. Ik was dus wel benieuwd of de Magnetuck echt werkt. Na wat zoeken en experimenteren wat voor mij de beste plaats is om de magneten te plaatsen kon de dag vol vergaderingen, wandelingen en beweging beginnen. Een typische dag voor mij betekent een fiets in een bovenste rek van de fietsenstalling plaatsen, wat ellebogenwerk om een plekje in de trein te vinden, veel typen, veel rondlopen met een laptop, het achterste broodje bij de lunch pakken en ’s avonds uit allerlei kastjes en planken ingrediënten zoeken voor het avondeten. Ofwel, best wel wat beweging en rekken van mijn armen. Een typische beweging om mijn overhemd uit mijn broek te laten schieten. Maar met de Magnetuck was dat niet het geval. Mijn overhemd bleef de hele dag netjes op zijn plek. We zijn geen Tell Sell, maar ik zou bijna zeggen: "Het is ongelooflijk!!!"

Ik zou denken dat de magneten halverwege de dag los zouden schieten of verschuiven, maar ze zijn écht heel sterk en houden het overhemd prima op hun plek. Een heerlijke kleine uitvinding die een frustratie weghaalt. De Magnetuck.
Omdat het magneten zijn, vroeg ik me af of het effect zou hebben op mijn laptop of mijn telefoon. Na twee dagen heb ik geen vreemde effecten gemerkt op de apparatuur of met pasjes, maar het is wel goed om hier rekening mee te houden. Op de website van Magnetuck staan de waarschuwingen duidelijk vermeld, maar gebruik natuurlijk ook je gezonde verstand.

Wil je een origineel vaderdagcadeau? De magneten zijn sinds kort in Nederland te koop voor € 29,95 inclusief verzendkosten maar wij mogen één set weggeven! Dat doen we met een hele simpele vraag: Welke frustratie in je werk of privé leven heb jij op welke manier opgelost?
Laat je reactie onder dit artikel achter. Hoe origineler, hoe meer kans op de prijs!
Auteurs en medewerkers van Lifehacking zijn zoals altijd uitgesloten van deelname. Je maakt alleen kans op de prijs via de reacties hieronder. Tweets en likes zijn welkom, maar dingen niet mee voor de prijs. Vul een correct e-mailadres in, want als je wint nemen we via dat mailadres contact op!

Wat vind je van deze hack?
0Te gek0Leuk0Serieus?0Meh...0Stom

About Author

[plista widgetname=plista_widget_belowArticle]