Weggeef woensdag : Go Puck extern accupack review

Lifehacking-slider-gopuck
gopuckAccu’s raken leeg. Altijd sneller dan je zou willen. Vooral die van smartphones. Opladen kan natuurlijk op zat plekken, maar niet overal. In de 2e klas van de trein, op de camping, tijdens een concert, als je een lange wandeling aan het maken bent, tijdens een congres in de zaal… soms is stroom vinden om op te laden een issue.

Op deze Weggeef Woensdag een review en een kans om de oplossing te winnen!

 

Oplossing; extern accupack
De handigste manier om extra stroom mee te nemen is een extern accupack. Accupack opladen aan een stopcontact, vervolgens kun je jouw USB apparatuur (meerdere malen) onderweg opladen.

Persoonlijk ben ik om, ik moet een extern accupack hebben. Tijdens mijn epische vijf week motor tour door Oost-Europa was een extern accupack onmisbaar. Gewoon de accupack aan het stroom onbewaakt opladen, om vervolgens tijdens de nacht in mijn afgesloten koffer de iPad en GoPro opladen.

Daarna ben ik mijn accupack gaan gebruiken tijdens festivals, congressen en overal waar ik niet mijn iPhone onbewaakt aan het stopcontact wil laten hangen.

Eisen aan een extern accupack
Van deze externe accupacks bestaan er vele. Als je er één koopt, let dan op het volgende

 • Kan een iPad opgeladen worden? (niet alle accupacks zijn daar sterk genoeg voor)
 • Hoe vaak kun je jouw smartphone er aan opladen?
 • Hoe snel wordt de accupack zelf opgeladen?

i (1)Go Puck
De Go Puck accupack is eerlijk gezegd één van de vele, vele opties. Wat is er anders aan dan de rest? Het vermogen is heel hoog (je kunt er je smartphone vaak aan opladen, tot 5x een iPhone), het design is boven gemiddeld (maar in mijn mening niet extreem mooi, wel beter dan de rest) en de behuizing is solide.

Opladen van de Go Puck gaat snel genoeg, opladen van USB apparatuur ook. Daarnaast kan de Go Puck twee USB apparaten tegelijkertijd opladen, waaronder een iPad. In vergelijking tot mijn el-cheapo extern accupack is de Go Puck een stuk degelijker en gaat de Go Puck langer mee. Hij voelt zeer solide, beetje zwaar en afgewerkt in anti-slip kunststof.

Go Puck or Go Somewhere-else?
Dat hangt van jouw budget en gebruik af. Enkel keertje in nood opladen? Dan zal een goedkopere oplossing wellicht voor je volstaan. Mobiele werker, veel apparatuur en vind je een solide product belangrijk? Dan zeg ik Go Puck. De Go Puck is in Nederland te bestellen voor € 85,– bij Gopuckbatterij.nl. Disclaimer: Deze site wordt beheerd door één van de auteurs van Lifehacking.

Go Puck winnen?
Wat is nou beter dan een Go Puck als extern accupack? Een gratis Go Puck! Hoe? Met onderstaand formulier. Vul in en geef de reden waarom jij er één moet winnen. Volgende week dinsdag maken we de winnaar bekend! Auteurs en medewerkers van Lifehacking zijn zoals altijd uitgesloten van deelname. Je maakt alleen kans op een Gopuck via onderstaand formulier. Tweets, comments en likes zijn welkom, maar dingen niet mee.

[gravityform id=”16″ name=”Weggeef Woensdag Go Puck” description=”false”]

 

Tell Us What You Think
0Te gek0Leuk0Serieus?0Meh...0Stom

About Author

5 Comments

 • Nishi
  Posted 15/07/2014 11:24 pm 0Likes

  Vince:很高興在東京見到你和T 雖然是第一次見面 but I felt like I knew you guys for ages and there was so much to talk about. It was definitely the hihlgight of my trip and cant believe that its almost 4 months ago! Thanks again for a wonderful dinner and hope to see you guys soon in HK for SL. I was so relieved knowing that surgery for T’s mom went ok. Hope she will have a speedy recovery!Best,Simon

 • ekisabeth
  Posted 27/11/2013 5:03 pm 0Likes

  wat een goede uitvinding,.
  Vooral voor verre landen…vaak behelpen…dank

 • Redactie Lifehacking
  Posted 06/11/2013 9:42 am 0Likes

  De winnaar van de Weggeef Woendag van afgelopen week is Martin Ouburg. Hij gaat voor zichzelf beginnen, zal dan veel onderweg zijn en heeft geen vaste werkplek. Martin is de gelukkige eigenaar van een Go Puck Batterij geworden. Hij hoeft zich vanaf nu geen zorgen meer te maken of ie alles wel opgeladen heeft. Veel plezier ermee Martin!

 • Sietse
  Posted 05/11/2013 7:39 am 0Likes

  ‘t Heeft me wel aan het denken gezet wat er allemaal mee kan.

  Één idee dat bij mij opkwam is om veel meer te gaan meten in het kader van QS. Een oude smartphone kan daar de basis voor zijn. De hele dag GPS e.d. loggen is een redelijke belasting, een externe batterij wellicht een oplossing.

  Is er iemand die daar ervaring mee heeft? Als ik het wiel niet nogmaals hoef uit te vinden, is dat natuurlijk prettig. Wellicht is het redelijke overkill en ben je het na een week zat. Een eenvoudige oplossing is makkelijker vol te houden…

  Benieuwd naar ervaringen, if any!

Leave a comment

[wpterms id="3193"]