Weggeef Woensdag – Smartphone beschermhoes

Deze Weggeef Woensdag geven we bescherming weg! Zoals de iPhone 6 cases van Hoesjes.nl. We mogen deze week 3 telefoonhoesjes naar keuze weggeven aan onze lezers. En je hebt zelf de keuze welke je zou willen. Apple’s iPhone 6 is met een prijskaartje van 699 euro voor de goedkoopste uitvoering één van de duurste smartphones op de markt. Daarom is het meer dan verstandig om hem te beschermen met een passend iPhone 6 hoesje.

Omdat de vraag naar het nieuwste iPhone-model wederom ongekend hoog zal zijn, zal dit vanzelfsprekend ook gelden voor geschikte accessoires. Vele fabrikanten spelen hier handig op in door mooie, praktische of juist extra beschermende hoesjes op de markt te brengen. Uit dit grote aanbod heeft Hoesjes.nl een uitgebreide line-up uitgezocht, met iPhone 6 hoesjes voor verschillende doeleinden.

Bescherming

Het uitgangspunt van een beschermhoes (what’s in a name) is van oorsprong uiteraard het bieden van bescherming aan het telefoontoestel. Dat is ook niet zo gek, want door de jaren heen is de mens steeds afhankelijker geworden van het fenomeen smartphone. Dit impliceert dat de telefoon veel gebruikt wordt en er dus ook risico’s zijn. Denk hierbij aan een plotselinge val, onvoorziene stoot of negatieve weersomstandigheden. De meeste telefoonhoesjes staan paraat om de spreekwoordelijke klappen op te vangen. Wanneer het toestel wordt omhuld door een iPhone 6 hoesje is de kans op blijvende schade veel kleiner. Hierdoor kan de gebruiker langer blijven genieten van het toestel.

Praktische iPhone 6 covers

Naast bescherming en verfraaiing zijn er ook iPhone 6 hoesjes die het juist over een andere boeg gooien. Steeds vaker duiken praktische cases op, die een extra feature aan de gebruiker bieden. Zo zagen we exemplaren met een ingebouwd spiegeltje, een externe accu en zelfs een flesopener de revue passeren. Op crowdfunding platformen als Kickstarter zijn er dagelijks enthousiastelingen die hun uitvinding met de massa delen. Stapsgewijs komen dat soort innovatieve hoesjes steeds vaker in de winkels te liggen, en dus ook op Hoesjes.nl.

Winnen

Wil jij een hoesje voor jouw telefoon winnen? Dat kan deze week op Lifehacking! Meedoen is simpel. Beantwoord onderstaande vraag en je maakt kans op 1 van de 3 telefooncases voor een model naar keuze.

[gravityform id=”33″ name=”Weggeef Woensdag Hoesjes.nl” title=”false” description=”false”]

Deze actie loopt tot en met komende vrijdag 24 oktober! Dus NIET een volle week. Auteurs en medewerkers van Lifehacking zijn zoals altijd uitgesloten van deelname. Je maakt alleen kans op de prijs via het wedstrijdformulier. Tweets, G+ reacties en likes zijn welkom, maar dingen niet mee voor de prijs. Vul een correct e-mailadres in, want als je wint nemen we via dat mailadres contact op!

(Beeld: Oleg GawriloFF / Shutterstock.com)

Tell Us What You Think
0Te gek0Leuk0Serieus?0Meh...0Stom

About Author

1 Comment

Leave a comment

[wpterms id="3193"]