Weggeef Woensdag – Smartphone etiquette en OwnYouriPhone

We maken ons druk om onze smartphones. Zo druk, dat we af en toe de wereld om ons heen vergeten. We kennen allemaal het straatbeeld van voorovergebogen smartphone-eigenaren, druk bezig op hun scherm. Of het nu in het openbaar vervoer is, op werkplekken of gewoon op straat, het is een typisch beeld van deze tijd. Met deze Weggeef Woensdag willen we je helpen daar iets aan te doen!

Nederlandse smartphone-etiquette

Toen je je smartphone kocht kreeg je er een technische handleiding bij, maar waar vind je de instructies voor sociaal gebruik? Deze handzame gids van 16 pagina’s stimuleert je via nieuwe woorden, vuistregels en tips om in de 10 meest voorkomende sociale situaties je smartphone zo te gebruiken dat je je aandacht weer onverdeeld op jezelf en je medemens kunt richten.

Los product1_Smartphone-etiquette

OwnYouriPhone

Als ‘je iPhone uit de fabriek komt is het een eenheidsworst. Hij kent jou en je informatiebehoefte niet. Hoe vertel je je iPhone hoe ‘ie met jou om moet gaan? #OwnYouriPhone is een boek vol ideeën om de relatie met je iPhone te personaliseren. Door te tekenen, knippen, denken en in te stellen leer je grenzen trekken en prioriteiten stellen. Zodat er weer ruimte in je hoofd vrijkomt voor jezelf en dat goede idee dat al veel te lang op de plank ligt. De gids van 31 pagina’s beschrijft 20 ideeën om je iPhone naar je hand te zetten, bijvoorbeeld door je apps te categoriseren, je iPhone een dag- en nachtritme te geven, de actienotificatie te leren onderscheiden van de egostreler maar ook het feilloze geheugen en oneindige alertheid van dit apparaat leren uit te buiten.
Los product2_OwnYouriPhone

Win deze combinatie!

We mogen de combinatie van deze twee gidsen ter waarde van €18,95 weggeven aan drie gelukkige lezers! De vraag is simpel: Laat ons in de reacties weten wat voor jou de beste hack of tip is om je smartphone op een juiste manier in een sociale situatie te gebruiken. En het mag best wat origineler dan “Gewoon niet gebruiken en je aandacht op anderen vestigen”. Jullie kunnen beter dan dat! Deze Weggeef Woensdag loopt tot maandag 4 mei 23:59 uur! Win je niet? Geen nood, de gidsjes zijn ook gewoon te koop.

Wat vind je van deze hack?
0Te gek0Leuk0Serieus?0Meh...0Stom

About Author

[plista widgetname=plista_widget_belowArticle]