Weggeef Woensdag – Tissot T-Touch Expert Solar

Ons doel is zo makkelijk en moeiteloos mogelijk te leven. Dat zit hem in de kleine dingen. Natuurlijk wisselen wij dus geen batterijen van ons horloge. Laat dat de zon doen! Dat kan met de Tissot T-Touch Expert Solar. Je kunt dit horloge van €955,- winnen in de Lifehacking.nl Weggeef Woensdag!

De nieuwe Tissot T-Touch Expert Solar is de meest recente versie uit de spectaculair ogende Tissot T-Touch-lijn. Deze Solar-uitvoering het eerste touchscreen horloge dat werkt op zonne-energie. Bediening gaat dus niet alleen via de knoppen aan de zijkant maar ook via het horlogescherm zelf. Een beetje zoals je gewend bent van je telefoon. Maar dan wel op zijn Zwitsers waar Tissot vandaan komt.

T091_420_47_057_01

 

Moderne snufjes

Je beschikt over de modernste snufjes voor simpele problemen. Verdwalen? Ain’t gonna happen met deze Tissot. De lunette – de draairing rond de wijzerplaat – heeft een kompasroos in plaats van cijfers. Die ook nog eens heel gemakkelijk zijn af te lezen dankzij de Super-LumiNova pijl op de minutenwijzer. Dat betekent dat je zelfs in het donker snel kunt zien hoe laat het is en welke richting je uit gaat.

Instrumentele extra’s

Het design van de nieuwe Tissot T-Touch Expert Solar is strak. Het horloge is in verschillende uitvoeringen verkrijgbaar. Sommige wijzerplaten hebben twee kleuren. Deze geven de horizon weer, laten het display deel uitmaken van de tweede kleur en zijn zo perfect geïntegreerd dat ze bijna onzichtbaar zijn. Stijliconen stellen de volledig zwarte uitvoering met rubberen band op prijs. Iedereen zal echter blij zijn met de 20 essentiële touch-functies voor dagelijks gebruik, zoals een eeuwigdurende kalender met de indicatie van dag- en weeknummers, twee alarmen, twee tijdzones, weersverwachting met relatieve druk, hoogtemeter met hoogteverschilmeter, chronograaf voor ronde- en tussentijden met logboek, kompas, timer, azimut, regattafunctie en achtergrondverlichting, die het aangezicht van het horlogemaken voorgoed veranderen.

Tissot

Winnen, winnen, winnen!

Jij maakt kans op dit horloge door ons je beste lifehack in te sturen. Omdat dit een zeldzaam mooie prijs geven we iedereen meer tijd dan normaal. De wedstrijd sluit op 8 juli.

Fill out my online form.

Wedstrijdvoorwaarden

 1. Deze wedstrijd wordt georganiseerd door Reshift Digital, de uitgever van Lifehacking.nl.
 2. Medewerkers van Reshift Digital zijn uitgesloten van deelname.
 3. Aan deelname zijn geen kosten verbonden.
 4. Per persoon (deelnemer) mag maximaal 1 keer een inzending worden gedaan. Overtreding van deze bepaling leidt tot diskwalificatie van de deelnemer.
 5. De ingezonden lifehacks kunnen worden gebruikt voor publicatie op Lifehacking.nl
 6. De wedstrijd loopt van 10 juni 2015 tot en met 8 juli 2015
 7. Uw (persoons-)gegevens worden opgenomen in het klantenbestand van Reshift Digital, de uitgever van Lifehacking.nl en kunnen worden gebruikt om u in de toekomst te informeren over interessante aanbiedingen en andere producten of diensten van Lifehacking.nl. Uw gegevens worden nimmer verkocht of ter beschikking gesteld aan derden. U heeft te allen tijde recht op inzage en correctie van uw gegevens. Ontvangen gegevens worden verwerkt conform de Wet Bescherming Persoonsgegevens. Reshift Digital heeft haar gegevensverwerkingen gemeld bij het College Bescherming Persoonsgegevens onder nummer 1276551.
 8. De winnaar van de hoofdprijs wordt op donderdag 10 juli bekend gemaakt en persoonlijk op de hoogte gesteld. De winnaar wordt eveneens vermeld op de website LIfehacking.nl Reshift Digital aanvaardt geen aansprakelijkheid voor de gevolgen van eventuele onjuistheden in de door de winnaar verstrekte gegevens.
 9. Over de gewonnen prijzen zijn de winnaars geen kansspelbelasting verschuldigd. Reshift Digital neemt de verschuldigde kansspelbelasting voor eigen rekening.
 10. De prijzen kunnen uitsluitend worden toegekend aan de winnaar, zijn niet overdraagbaar en niet inwisselbaar voor geld.
 11. Reshift Digital kan niet aansprakelijk worden gesteld voor enige uit deze wedstrijd voortvloeiende schade en verleent geen garanties op de te verstrekken prijs
 12. Reshift Digital behoudt zich het recht voor om de Lifehacking.nl te beëindigen of de regels, prijzen, voorwaarden, bepalingen of informatie naar eigen goeddunken en zonder voorafgaande kennisgeving te wijzigen.
 13. Op deze wedstrijd is Nederlands recht van toepassing.
Wat vind je van deze hack?
0Te gek0Leuk0Serieus?0Meh...0Stom

About Author

[plista widgetname=plista_widget_belowArticle]