Weggeef Woensdag – Viggi iPad hoesjes

Het is woensdag. Het is 5 december. Wat is een beter moment om weer eens iets weg te geven aan onze lezers! Vandaag mogen we drie iPadhoesjes weggeven van Viggi.nl. We laten eigenaresse Irene Clots aan het woord over haar bedrijf en haar product…

“Op Viggi.nl kun je een sleeve bestellen voor je laptop, telefoon of tablet. Er zijn weinig mooie hoezen te vinden in de winkels. Zelfs de duurdere hoezen zijn vaak saai. Ik kan de hoes maken die jij mooi vindt en die bij jou past, want je stelt hem zelf samen op Viggi.nl. Je kunt de stof, de sluiting en de maat kiezen. Vervolgens maakt Viggi.nl de hoes exact zoals jij wilt. De hoezen beschermen je telefoon, laptop of tablet, maken ze herkenbaar en zien er mooi uit.

Omdat ik alleen werk en ik van elke stof maar één of twee meter heb is je hoes zo goed als uniek. Ik koop de stoffen op de stoffenmarkt, waar het aanbod elke week anders is. Het is geen massaproductie, het is een hoes die met aandacht en liefde voor jou is gemaakt. ”

Win een unieke sleeve voor je laptop of telefoon!

Wil jij een unieke hoes voor je iPad (mini), iPhone of laptop? Doe dan mee met deze wedstrijd! We mogen drie iPad- of iPhonehoezen naar keuze weggeven. Exclusief iPhone en iPad uiteraard. Wat we van je vragen: Laat ons zien waarom jij een unieke hoes voor je apparaat nodig hebt! Maak een foto of beschrijf het. Upload het naar Facebook, Twitter, Instagram, Pinterest of ergens anders en laat het ons weten. Wij kiezen vrijdag de winnaar. Je hebt dan voor de Kerstdagen nog je unieke hoes in huis!

Tell Us What You Think
0Te gek0Leuk0Serieus?0Meh...0Stom

About Author

4 Comments

 • René
  Posted 07/12/2012 3:14 pm 0Likes

  Voor mijn Iphone 4 heb ik nu een hele stevige harde case. De hoeken zijn nu afgebroken en meerdere keren gelijmd… Tijd voor een mooie nieuwe hoes dus. En misschien kan mijn telefoon dan als voorbeeld voor mijzelf dienen: minder star in een harde omhuizing, maar wat soepeler en (daardoor) plezieriger 🙂 in het leven.

  • Frank Meeuwsen
   Posted 10/12/2012 11:45 am 0Likes

   René, gefeliciteerd! Je hebt één van de hoesjes gewonnen! Kun je je adresgegevens doorgeven via info@viggi.nl, dan komt alles in orde!

 • M Willems
  Posted 06/12/2012 11:38 am 0Likes

  Ik ben op zoek naar een goede hoes voor voor mijn nieuwe 10′ tablet, voordat hij nog een keer uit mijn handen glipt en echt beschadigd … en zo’n hoes is ook nog erg leuk !

 • An Van Laer
  Posted 05/12/2012 9:58 pm 0Likes

  Ik ben sinds een grote maand de trotse eigenaar van een iphone. Een mooie witte. Dus ik dacht ik kies ook een leuk witte hoesje ervoor. Geen goed idee. Zo ziet mijn hoesje er na een maand uit: http://instagram.com/p/S3np4-jOBN/

Leave a comment

[wpterms id="3193"]