Weggeef Woensdag – Win een nieuw logo met 99Designs.nl!

99designsHet is woensdag en dat betekent weer tijd voor een Weggeef Woensdag Actie! We hebben vandaag een hele speciale actie waarbij we iets meer van je vragen dan alleen een mailtje of een reactie. In samenwerking met 99Designs mogen we één ontwerpwedstrijd weggeven voor een ZZP-er die dringend op zoek is naar een nieuw logo!

99designs is ‘s werelds grootste online markplaats voor grafisch ontwerp. De site is een betrouwbare en veelgebruikte bron voor startups, MKB’s en andere organisaties die betaalbare logo’s en ander materiaal ontworpen willen hebben. Bedrijven krijgen toegang tot snel uitgevoerd grafisch ontwerp door een ontwerpwedstrijd te beginnen op de site, één-op-één met individuele designers te werken of kant-en-klare ontwerpsjablonen te kopen in de 99designs logowinkel.

Sinds de oprichting in 2008 heeft 99designs wereldwijd al meer dan 220.000 grafische ontwerpwedstrijden gehouden. In diezelfde periode keerde de site € 41 miljoen uit aan de community van 230.000 grafisch designers uit 192 landen ter wereld. 99designs.nl werd gelanceerd in April en accepteert sindsdien ook euro’s als betaalmiddel en verzorgt Nederlandstalige klantenservice voor opdrachtgevers en designers.

Ben jij een ZZP-er en wil je een fris nieuw uiterlijk op je visitekaartjes en briefpapier? Met 99Designs en de Lifehacking Weggeef Woensdag heb je nu de kans om dat te winnen. Vul onderstaande formulier in en doe mee. Maandag 8 juli maken we de winnaar bekend!
Van de winnaar vragen we wel om uiteindelijk over het resultaat te berichten en hoe het werken met 99Designs is bevallen.

Let op: We accepteren alleen inzendingen via onderstaand formulier. Deelname via de reacties of één van onze social media kanalen is niet mogelijk!

Update: Het is niet meer mogelijk om in te zenden. We gaan een winnaar kiezen en deze zsm bekend maken!

Tell Us What You Think
0Te gek0Leuk0Serieus?0Meh...0Stom

About Author

3 Comments

 • Vincent
  Posted 03/07/2013 9:49 am 0Likes

  Weet jij toevallig of de ontwerpwedstrijd nu via de .nl ook alleen bij .nl terecht komt? Of blijven de veel grotere wereldwijde poel van ontwerpers beschikbaar als je een ontwerpvraag uit zet?

  • Frank Meeuwsen
   Posted 03/07/2013 4:52 pm 0Likes

   Goede vraag en daar heb ik eerlijk gezegd het antwoord niet op. Heb je al op de FAQ van de nl site gekeken?

  • Kyra
   Posted 03/07/2013 9:34 pm 0Likes

   Ha Vincent,

   De ontwerpwedstrijd die je start op de Nederlandse site is toegankelijk voor elke geregistreerde designer op onze site. Designers kunnen door middel van een filter op ‘taal’ wedstrijden zoeken, maar je hebt in principe toegang tot dezelfde poel – onafhankelijk van de taal en site waarop je de wedstrijd start.

   Kyra
   99designs

Leave a comment

[wpterms id="3193"]