Weggeef Woensdag – Win een voucher voor een zomeroutfit!

Het is woensdag, dus weer eens tijd voor een Weggeef Woensdag! Vandaag mogen we van Outfittery een voucher ter waarde van € 100,- weggeven voor hun Personal Shopping Service voor mannen. Sorry dames, maar wellicht een leuk vaderdagcadeau?

Weet je nog wat Outfittery is? We hebben ze al eens getest en gereviewed bij Lifehacking en dat smaakte naar meer. Het uitgangspunt van Outfittery is simpel: Aan de hand van vragenlijsten, geselecteerde kleur- en kledingprofielen en een persoonlijk gesprek krijg je een aantal outfits toegestuurd. Je kunt deze thuis passen en zelf bepalen wat je wilt houden. De rest stuur je simpelweg terug en je betaalt wat je houdt. Easypeasy.

Wil jij kans maken op een voucher ter waarde van € 100,00 voor Outfittery? Ga dan naar onze Facebook-pagina en doe mee met de wedstrijd. In de comments van onze Facebookpost kun je je eigen kledinghack opgeven. De beste hack wint! Dus voor de duidelijkheid, deze Weggeef Woensdag kun je alleen op Facebook spelen. Niet hier in de reacties, niet op Twitter of elders. Succes!

 

Wat vind je van deze hack?
0Te gek0Leuk0Serieus?0Meh...0Stom

About Author