Weggeef Woensdag: winnaars van de Lifehacking-posters

Lifehacking-slider-poster

De Weggeef Woensdag van vorige week: 3 mooie lifehackingposters! Hieronder lees je wie de gesigneerde posters hebben gewonnen met hun suggestie voor lifehacks die op een Nederlandse poster zouden moeten verschijnen.

photo-main

De winnaars

Timon heeft een tip om in het donker de juiste sleutel te vinden:

Breng een logische volgorde aan in je sleutelbos. Zo vind ik naast mijn auto sleutel links de voordeur, achterdeur en dan de schuur. Rechts mijn fiets sleutel en dan de sleutels voor mijn werk. Alles draait bij mij om de auto sleutel omdat die er uit springt. Kortom nooit meer zoeken naar sleutels in het donker.

Jorn verlost ons van knoopfrustraties:

Strakke knopen losmaken in veter of plastic zakje: 1 uiteinde ronddraaien zodat er spanning op het materiaal ontstaat. Nu kun je dit uiteinde door de knoop duwen die daardoor los komt :D

En Bea van der Kuijl kwam met een goede aanvulling op dé hack voor autorijders over de kant van je auto waar de tankdop zich bevindt, zie ook onze eerdere blogpost:

Als het pijltje/driehoekje niet bij de meter staat [die normaal gesproken aangeeft aan welke kant de tankdop zit], dan kijk je naar de afbeelding van de pomp zelf. Daar zit de slang links of rechts van de pomp.

Gefeliciteerd alledrie! De gesigneerde posters komen naar jullie toe! Sturen jullie ons een foto toe als de poster eenmaal aan de muur hangt? Vinden we leuk!

Wat vind je van deze hack?
0Te gek0Leuk0Serieus?0Meh...0Stom

About Author