Weggeef Woensdag: Zakelijke laptoptas ErgoTraveller

Tegenwoordig werken steeds meer kenniswerkers op flexwerkplekken en bijvoorbeeld ook in het openbaar vervoer. Je lichaamshouding is dan niet altijd goed waardoor je gemakkelijk last krijgen. ErgoTraveller is een zakelijke laptoptas waarmee je gemakkelijker én in een betere houding onderweg kunt werken.

De ErgoTraveller is een laptoptas met een strak zakelijk design. De moderne vormgeving komt doordat het handige opbergvak niet boven op de laptoptas zit, maar in het verlengde van de tas is verwerkt. Dit aspect maakt de ErgoTraveller uniek: door het draaien van het opbergvak kan het laptopscherm op comfortabele hoogte worden geplaatst. In het vak is er ruimte voor een oplader, muis en andere kleine accessoires. De ErgoTraveller is geschikt voor laptops tot 15,6 inch. Schokabsorberende schuimdelen zorgen ervoor dat je laptop optimaal is beschermd.

Mijn laptop past precies in de tas. De tas is gemakkelijk om te bouwen naar een laptopstandaard om zittend in de trein op de computer te werken. Binnen een paar seconden ben je aan het werk. De tas is robuust en werkt snel en gemakkelijk. Hij heeft handige vakken. Dus van alle gemakken voorzien. Zie in onderstaande video hoe gemakkelijk je kunt werken met de ErgoTraveller.

Win een exemplaar!

We mogen drie tassen weggeven. Om mee te dingen doen hoef je alleen maar een antwoord te geven op onderstaande vraag. Onder alle inzendingen verloten wij drie winnaars.

[gravityform id=”35″ name=”Weggeef Woensdag ErgoTraveller” description=”false”]

Deze actie loopt tot en met komende vrijdag 21 november! Auteurs en medewerkers van Lifehacking zijn zoals altijd uitgesloten van deelname. Je maakt alleen kans op de prijs via het wedstrijdformulier. Tweets, G+ reacties en likes zijn welkom, maar dingen niet mee voor de prijs. Vul een correct e-mailadres in, want als je wint nemen we via dat mailadres contact op voor verzending.

Wat vind je van deze hack?
0Te gek0Leuk0Serieus?0Meh...0Stom

About Author

[plista widgetname=plista_widget_belowArticle]