Weggeefwoensdag: dubbele bescherming met de Leitz multi-case!

Mobiel werken gaat niet altijd hand in hand met privacy. Niet alleen vanwege meekijkers via onbeveiligde wifi, ook de meer zichtbare analoge meekijkers kunnen een last zijn. Herken je dit en werk je op je iPad Air? Let dan op: vandaag mogen we namelijk de nieuwe multi-case van Leitz weggeven!

De multi-case is niet alleen een bescherming voor de documenten op je iPad, maar dankzij de verwisselbare cover ook voor je iPad zelf. Dit voorkomt krassen op het scherm van je opgeborgen iPad en meekijkers wanneer je in de trein, een café of op een andere openbare plek op je iPad werkt: bij een schuine blik op het scherm is alleen een zwart vlak zichtbaar.

Dankzij de draaibare standaard in de achterzijde van de case, kun je de iPad voor zowel staande als liggende documenten gebruiken. Het touchscreen van de iPad blijft uiteraard volledig functioneel bij gebruik van het beveiligingsscherm.

leitz multi case

Winnen? Doe mee aan de prijsvraag!

Hoe kun je deze multi-case winnen? Simpel, laat via onderstaand formulier uiterlijk vrijdag 12 september om 11.59u weten waarom deze case je leven een stukje gemakkelijker maakt. Auteurs en medewerkers van Lifehacking zijn zoals altijd uitgesloten van deelname. Je maakt alleen kans op de prijs via onderstaand formulier. Comments, tweets, G+ reacties en likes zijn welkom, maar dingen niet mee voor de prijs. Vul een correct e-mailadres in, want als je wint nemen we via dat mailadres contact op!

Winactie gesloten

De winactie is gesloten. De gelukkige winnaar is Jan Legtenberg! Gefeliciteerd en veel plezier van de multi case!

 

(Fotocredits Young pretty woman holding Ipad,she is siting in cafe. Close-up: Jakub Zak via Shutterstock)

Wat vind je van deze hack?
0Te gek0Leuk0Serieus?0Meh...0Stom

About Author