Weggeefwoensdag: Gratis slimmer werken cursussen + kortingscodes!

Heb je altijd al eens aan je productiviteit willen werken? Heb je het boek “Getting Things Done” gelezen en kom je er niet aan toe om die methode onder de knie te krijgen? Of wil je werken aan je Time Management of wil je jouw uitstelgedrag onder controle krijgen? LeerSlimmerWerken.nl is mijn online leeromgeving waar ik inmiddels een 6-tal slimmer werken cursussen online heb staan. Cursussen die bovenstaande thema’s inhoudelijk en op een begrijpelijke manier behandelen. Met deze Weggeef Woensdag geef ik een gratis cursus weg en je maakt kans op toegang tot álle cursussen!

Leer slimmer werken op LeerSlimmerWerken.nl

Op leerslimmerwerken.nl vind je op dit moment de volgende online cursussen:

 • In twee uur je e-mail de baas
  In deze cursus leer je in twee uur hoe je de controle over je Postvak In terug kunt krijgen. Door gebruik te maken van slimme workflows, handige mapjes en andere tips heb je je Inbox in een mum van tijd helemaal leeg.
 • Getting Things Done en Outlook 2010
  Getting Things Done en Outlook 2010: een praktische handleiding om Getting Things Done in Outlook 2010 in te regelen en om te vormen tot een geolied en betrouwbaar GTD-systeem!
 • Implementatie methode Getting Things Done
  In deze cursus wordt je stap voor stap begeleid bij het invoeren van de methode Getting Things Done en het opzetten van een goed en betrouwbaar GTD systeem. Ook leer je hoe je jouw systeem moet onderhouden en hoe je de dagelijkse planning van je werk kan doen.
 • In 7 stappen je uitstelgedrag de baas
  In deze cursus leer je hoe je in 7 stappen jouw uitstelgedrag de baas wordt. Door middel van beproefde coach- en leertechnieken worden jou de fijne kneepjes bijgebracht, hoe je jouw uitstelgedrag moet aanpakken en onder de knie krijgen. In elke module krijg je opdrachten om te doen, die je helpen om je uitstelgedrag beter te begrijpen.
 • Time Management (1): de basis leggen
  Iedereen moet dagelijks omgaan met alles wat op hem afkomt, of het nou de post is, e-mail, telefoontjes, informatiepakketten, berichten, je eigen gedachten, of willekeurige gebeurtenissen zoals bijvoorbeeld panne aan je auto. In deze cursus leer je de basis beginselen van Time Management.
 • Time Management (2): Verdieping en gevorderde technieken
  In deze cursus leer je een aantal gevorderde time management technieken in twee fundamentele gebieden: gedragsverandering: hoe ga je om met jouw beschikbare tijd en vooral hoe doe je meer in minder tijd en hoe je beter kan omgaan met de middelen die je ter beschikking staan en de workflows die je daar om heen kan ontwikkelen.

Binnenkort komen er een aantal nieuwe cursussen die het online cursusmateriaal op LeerSlimmerWerken.nl combineren met e-coaching via Skype. Heb je daar belangstelling voor dan kun je je daar nu al informatie over krijgen door een mail te sturen aan info@dagaz-coaching.nl.

Wat moet je doen om een GRATIS cursus te winnen?

Om deze cursussen onder de aandacht te brengen van de lezers van lifehacking.nl heb ik de volgende actie voor de WeggeefWoensdag bedacht:

Ik geef een onbeperkt aantal cursussen weg op leerslimmerwerken.nl. Wat moet je doen:

 1. Ga naar leerslimmerwerken.nl en geef antwoord op de volgende vraag: Wat kost de goedkoopste individuele cursus en wat kost de duurste individuele cursus?
 2. Kies een cursus uit die je zou willen volgen en geef jouw motivatie waarom je juist deze cursus wilt volgen.
 3. Stuur je antwoord via het formulier hieronder.
 4. Als de vragen goed beantwoord zijn dan krijg je van mij een kortingscode waarmee je GRATIS de cursus van jouw keuze kunt volgen op leerslimmerwerken.nl. Er is geen limiet aan het aantal GRATIS cursussen die ik weggeef!
 5. Meedoen mag altijd, ook als je geen vaste lezer bent van lifehacking.nl. Dus je mag ook je vrienden wijzen op deze actie.
 6. De actie loopt tot volgende week maandagavond 24:00 uur. Alle inzendingen die daarna binnen komen krijgen een kortingsbon van 20% geldig voor alle cursussen op leerslimmerwerken.nl.

5 winnaars krijgen alle cursussen!

EXTRA: Tweet deze actie naar je volgers met de hashtag #dctww. Uit de mensen die de actie getweet hebben kies ik er 5 die een kortingscode krijgen voor ALLE cursussen op leerslimmerwerken.nl. Ik maak mijn keuze uit die tweets die het beste verwoorden waarom je een cursus op LeerSlimmerWerken.nl zou moeten volgen.

[gravityform id=”31″ name=”Weggeef Woensdag Dagaz cursussen” title=”false” description=”false”]

Wat vind je van deze hack?
0Te gek0Leuk0Serieus?0Meh...0Stom

About Author

[plista widgetname=plista_widget_belowArticle]