Makkelijk WhatsApp op je computer of tablet gebruiken

WhatsApp is ook gewoon op je computer of tablet te gebruiken. Handig wanneer je op je pc aan het werk bent of met je tablet op de bank zit. Zonder je telefoon uit je zak of broek te halen kun je de extra optie gebruiken. Natuurlijk ook handig als je van plan bent een lang verhaal te typen op de berichtendienst. Lees ook: 19 (geheime) WhatsApptrucs die je niet kent

Webversie

Om de online functie te gebruiken heb je Google Chrome nodig op je tablet of computer. Je opent de website, web.whatsapp.com en scant de QR code die op je scherm staat met de WhatsApp app op je smartphone. Hierdoor wordt de computer of tablet met je account op je telefoon verbonden. De scanner waarmee je de QR code scant is te vinden in het menu bij ‘WhatsApp Web’.
Om de webversie te gebruiken open je de website, web.whatsapp.com. Hier log je in met de account van je telefoon en scan je een QR code dat op het scherm staat met de app op je telefoon. Om gebruik te maken van de webversie moet je telefoon wél met internet verbonden zijn.
QR code

Wat vind je van deze hack?
0Te gek0Leuk0Serieus?0Meh...0Stom

About Author

[plista widgetname=plista_widget_belowArticle]