Wifi-wachtwoorden voor alle vliegvelden

Hoewel reizen vaak een leuke gebeurtenis is, gaat het vaak gepaard met veel wachten. Met name op vliegvelden is wachten aan de orde van de dag. Hoewel sommige vliegvelden wifi-punten hebben, is het niet altijd even duidelijk hoe je op ieder vliegveld gebruik kan maken van wifi. Gelukkig is er een overzicht van bijna elk vliegveld ter wereld en de wifi-wachtwoorden die erbij horen.

https://lifehacking.nl/onderweg/hoe-ver-kun-je-reizen-binnen-24-uur/

Op de website van FoxNomad is er een speciale pagina opgericht voor vliegveld-wifi. Hier kan iedereen tips en wachtwoorden achterlaten om medereizigers te helpen in hun zoektocht naar gratis wifi. De tips zijn gebundeld in een app voor iOS en Android. Deze app kost je 2 euro. Persoonlijk zijn we meer fan van de gratis versie.

Kaart

schermafbeelding-2016-12-08-om-11-31-35

Op deze Google Maps-kaart, zie je allerlei vliegtuig-icoontjes. Door te klikken op zo’n icoon, zie je informatie over de wifi van het desbetreffende vliegveld.

KLM

Hoewel Schiphol zelf prima wifi heeft, is er bij de KLM lounge een beter netwerk met een sterker signaal.

Ga naar de KLM lounge en zoek de wifi genaamd Airport_Free_Wifi. Hoewel het wachtwoord iedere dag wordt veranderd, is het wachtwoord altijd KLM(dag)(maand)(jaar). Vandaag is het wachtwoord van de wifi op Schiphol dus KLM081216!

Bron: Google Maps.

Tell Us What You Think
0Te gek0Leuk0Serieus?0Meh...0Stom

About Author

0 Comment

Leave a comment

[wpterms id="3193"]