Wil je smartphone niet meer opladen? Probeer dit!

Na verloop van tijd kan het gebeuren dat je smartphone niet meer zo goed contact maakt en niet meer wil opladen. Dit hoeft niet altijd aan je oplader of aan de batterij van je smartphone te liggen!

https://lifehacking.nl/onderweg/batterij-van-je-smartphone-snel-leeg-verwijder-de-facebook-app/

Stof in je smartphone

Meestal bewaar je je smartphone in een broekzak of in een tas. Dit zijn meestal plekken waar nogal wat stof en rommel in de openingen en kiertjes van je smartphone kan vallen. Zo kan het gebeuren dat de oplaadpoort van je smartphone na verloop van tijd zo vol zit met stof dat de oplader geen contact kan maken met de wanden aan de binnenkant van de poort. Om dit op te lossen pak je simpelweg een tandenstoker en haal je deze door de oplaadpoort van je smartphone. Doe je dit voor het eerst sinds maanden? Dan zul je zien dat er aardig wat rommel uit de oplaadpoort komt!

Wat vind je van deze hack?
0Te gek0Leuk0Serieus?0Meh...0Stom

About Author

[plista widgetname=plista_widget_belowArticle]

0 Comment

  • Jody
    Posted 05/02/2018 12:40 pm 0Likes

    Apple doet dit zelf met een dun borsteltje met stugge haartjes. Ik raad het niet aan om met schroevendraaier of tandenstoker te doen! Je verliest namelijk je volledige garantie als je één van de gouden pinnetjes kapot maakt.

  • Eelco
    Posted 31/01/2018 2:07 pm 0Likes

    Goede tip, dit heeft mij geholpen met het laadprobleem van mijn iPhone. Echter let wel op, de foto toont een metalen schroevendraaier, het is veiliger en beter om iets zachter materiaal te gebruiken om niet de aansluiting zelf te beschadigen. Een dunne tandenstoker bijvoorbeeld (een wattenstaafje kan juist weer rommel achterlaten).

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: