Win een jaar lang gratis Tracebuzz

tracebuzzAfgelopen zomer hebben we de introductie van Tracebuzz even aan ons voorbij laten gaan. Want zoals op meer blogs staat, er zijn er al zovelen die het web afstruinen op zoek naar de buzz over je merk, bedrijf of campagne. Voor online reputatiemanagement zijn er al tools als Google Alerts en Blogpulse (gratis) maar ook betaalde diensten als Buzzcapture. Wat zou Tracebuzz dan nog toevoegen? Marco van de Kamp, één van de oprichters, noemt in meerdere interviews al dat hij vooral méér wil zijn dan Google Alerts, meer resultaten geven die ook weer beter te filteren zijn en meer actuele resultaten uit bijvoorbeeld Twitter en andere lifestreams. Tevens kun je de resultaten constant finetunen door specifieke sites uit je resultaten te halen en de zoekresultaten automatisch te laten mailen. Het finetunen is zeker wel nodig als je wat brede zoekopdrachten doet. Zo komt onze naam veel voor in de resultaten als link in blogrolls op andere weblogs. Tracebuzz heeft ook een fraaie widget waarmee je de zoekresultaten direct kunt delen met je lezers.

We willen Tracebuzz dan ook graag een handje helpen en we hebben een aardige actie met ze bedacht. Allereerst heb je via deze link de mogelijkheid om een gratis proefaccount te nemen voor 30 dagen in plaats van de standaard 14 dagen. Maar dat is niet alles. Bij het inschrijven kun je al een specifieke zoekopdracht opgeven. Maak een zo origineel mogelijk zoekopdracht, deel deze met ons in de reacties en je dingt mee naar een van de tien gratis Tracebuzz Pro jaaraccount t.w.v. 1080 euro. Op 14 november maken we de winnaars bekend op Lifehacking.nl, inclusief zoekopdracht natuurlijk. Uiteraard zijn we ook benieuwd naar jullie ervaringen met Tracebuzz ten opzichte van andere diensten. Je kunt je inschrijven via deze speciale link voor Lifehacking-lezers.

Update: De 10 winnaars hebben inmiddels bericht gehad van Tracebuzz voor een jaaraccount.

Wat vind je van deze hack?
0Te gek0Leuk0Serieus?0Meh...0Stom

About Author

4 Comments

 • Frank Meeuwsen
  Posted 10/11/2009 2:09 pm 0Likes

  @edwin daarom juist die 30 dagen proefperiode, zodat je het zelf kan beoordelen of het van waarde voor je is. En niet te vergeten de wedstrijd om dus een gratis jaaraccount te winnen 🙂

 • Edwin
  Posted 10/11/2009 1:57 pm 0Likes

  Phoe dat zijn geen misselijke prijzen!
  De meerwaarde is met niet duidelijk, waarom zou ik 1000 euro per jaar betalen voor alleen de opmerking We doen meer dan Google? En bij Google kan ik dan onbeperkte zoekopdrachten geven!?

  Sorry ben nog niet overtuigt

 • Marco van de Kamp
  Posted 09/11/2009 8:01 pm 0Likes

  Thanks voor de actie jongens. De eerste aanmeldingen op http://lifehacking.tracebuzz.nl zijn al binnen.

  De search “plakkies” levert al grappige uiteenlopende resultaten op:
  – Dunne plakkies sniedn ist behoud van de worst.
  – Tudelft weblog over Next generation Plakkies
  – Twitter berichten als: Ga maar ff een omeletje maken ala snel een uitje snijden 2 plakkies ham en klaar! Vandaag nuchter??!

  We proberen TraceBuzz steeds beter te maken Tips en tricks zijn welkom!

Comments are closed.