Winnaars Weggeef Woensdag bekend

Vorige week hadden we twee fraaie Matias toetsenborden weg te geven in de Weggeef Woensdag. De winnaars zijn inmiddels bekend: Richard Ridderbeekx voor het PC-toetsenbord en Silphya voor de Mac versie.

Richard vergeleek typen op het toetsenbord op een Matias met pianospelen op een akoestisch toetsenbord. Hij moet het op z’n PC nu doen met een oude IBM Model-M en overweegt zelfs een Matias aan te schaffen – maar dat hoeft nu niet meer. Hij komt naar je toe! Silphya krijgt de Mac-versie van het Matias-toetsenbord omdat ze vroeger zelfs in Qwerty droomde. Ze schrijft ook dat ze met haar bepaald niet lichtvoetige aanslag de toetsenborden stuk kan krijgen, dus hoelang het toetsenbord het uithoudt valt nog te bezien…

Er zaten prachtige reacties bij, en we vinden het jammer dat we niet meer toetsenborden kunnen weggeven. De Matias toetsenborden zijn online te koop bij The Keyboard Company uit de UK. Zij hebben eveneens deze twee exemplaren beschikbaar gesteld, waarvoor onze dank. Reken nog wel verzendkosten en mogelijke invoerbelasting bij deze toetsenborden! Verzendkosten liggen tussen de 16 en 26 euro, afhankelijk van de snelheid van verzending die je wenst.

Tell Us What You Think
0Te gek0Leuk0Serieus?0Meh...0Stom

About Author

0 Comment

Leave a comment

[wpterms id="3193"]