Woonaccessoires die je kunt scoren bij de kringloop

Als je met een budget werkt, is de kringloopwinkel je beste vriend. In deze tijden is het helaas niet een plek waar je wekelijks naartoe kunt, maar wanneer er weer een tijd komt dat je hier zorgeloos kunt rondlopen is het fijn om een nieuw doel te hebben. Ga daarom op zoek naar toffe woonaccessoires die je kunt gebruiken om jouw woonruimte of slaapkamer op te pimpen. Bij de kringloop zijn namelijk een hoop leuke dingen te vinden.

Oudere meubelstukken

Wil je graag een echt pronkstuk voor in de kamer? Een ouderwetse stoel, kastje of kruk kan erg vet staan. Zeker in een modern interieur waar verder alles goed bij elkaar past, kan zo’n ouder meubelstuk er heel interessant en leuk uitzien. Zo’n typische ouderwetse fauteuil, met een ‘lelijk’ rood bloemenprintje bijvoorbeeld. Heerlijk, toch? Laat dat meubelstuk stralen in jouw woonkamer. Eventueel kun je ook iets van een kastje halen en deze op pimpen met een pot verf. Zo wordt het helemaal eigen.

Diverse accessoires

De kringloop is de perfecte plek om kleinere accessoires te halen. Denk maar aan van die mooie ijzeren fruitschalen met een leuk printje erop. Of een mooie antieken klok. Of een mooie stenen vaas met een leuk, vrolijk printje erop. Zet je deze op bijvoorbeeld je salontafel met een bosje bloemen en geheid zal dit alle aandacht naar zich toe trekken.
Fotolijstjes zijn veel te vinden bij de kringloop. Misschien denk je ‘maar ik wil dat alles matcht’. Ja, je zal niet snel een bijpassende set van fotolijstjes vinden bij de kringloop. Je kan echter ook gewoon een stapel fotolijsten kopen die niet allemaal bij elkaar passen. Juist dat ziet er leuk en speels uit. Voeg verschillende groottes, kleuren en soorten lijstjes samen als een soort collage aan de muur en je hebt met gemak een interessante look gemaakt.

Spiegels

Bij vrijwel elke kringloop zijn er spiegels for days! Vaak zijn dat spiegels met een mooie lijst erom heen met een mooi reliëf erin. Het moet je stijl zijn en passen in je interieur, maar zo’n spiegel kan wel erg mooi staan in bijvoorbeeld de hal of eetkamer. Ook hier kun je weer de spiegel eigen maken met een likje verf. Soms is dat ook wel echt nodig, omdat er bijvoorbeeld wat beschadigingen op de lak te vinden zijn. Maar ja, dat maakt het ook wel weer uniek en bij zo’n ouderwetse spiegel is dat juist wel weer leuk.

Tell Us What You Think
4Te gek15Leuk1Serieus?2Meh...5Stom

About Author

0 Comment

Leave a comment

[wpterms id="3193"]