Wreck this Journal: voel je vrij notities te maken

In Back to Work #247 bespreken Merlin Mann en Dan Benjamin dat een leeg scherm of een leeg blad of een nieuw notitieboek intimiderend kunnen werken. Ook een mooi, luxe notitieboek kan je het gevoel geven dat wat je gaat schrijven wel heel bijzonder moet zijn. Daarmee wordt notities maken ingewikkelder dan nodig. Om lekker vrij notities te maken is Wreck this Journal een heel bijzondere manier van notities maken …

Wreck this Journal: leef je uit

wreck

Het notitieboek Wreck this Journal geeft je allerlei ruige opdrachten om uit te voeren in je notitieboek. Prik gaten, maak pagina’s aan elkaar vast, plak materiaal op een pagina, ga op een pagina staan. Daarnaast staan er allerlei opdrachten in om te tekenen (teken een zo lelijk mogelijk hoofd) of te schrijven.

standhere maxresdefault

Door deze wilde opdrachten wordt dit notitieboek jouw notitieboek en zul je zeker geen drempel ervaren om lekker in het notitieboek te werken.

Een mooi, nieuw boekje

Er zijn veel mooie notitieboeken (Moleskin, Hobonichi, Leuchtturm). Misschien soms té mooi. Maar na Wreck this Journal heb je misschien meer het gevoel dat je er van alles in mag schrijven. Of, zoals Merlin Mann het zegt:

Nothing doesn’t go in here.

Kortom, niets mag er niet in.

Tell Us What You Think
0Te gek0Leuk0Serieus?0Meh...0Stom

About Author

0 Comment

Leave a comment

[wpterms id="3193"]