Zelf een persoonlijke tracker maken zonder GPS

afbeelding-2.pngBart Suichies van Amazing Minds beschrijft op zijn weblog stap voor stap hoe je zelf een tracker kunt maken. Erg vernuftig en gratis bovendien.

Wat vind je van deze hack?
0Te gek0Leuk0Serieus?0Meh...0Stom

About Author

5 Comments

 • Pieter
  Posted 16/04/2010 7:38 pm 0Likes

  Brenny, Kan je nog ff laten weten of de crashes verholpen zijn?

  Mooi geschreven allemaal!

 • Julien
  Posted 04/10/2009 2:36 pm 0Likes

  Brenny, zijn de crashes inmiddels verholpen?

 • Bart
  Posted 23/03/2008 11:21 pm 0Likes

  @Brenny:

  check http://www.navizon.com/phpbb2/viewtopic.php?t=198 anders even. Dat gaat specifiek over het draaiend krijgen van Navizon op HTC toestellen.

 • Michel
  Posted 19/03/2008 10:52 pm 0Likes

  Wij hebben een applicatie ontwikkeld : Phone Protector.
  Deze app. kost 9,95. Het idee is ook simpel, download onze software op je (symbian) toestel. En log in op de online-controlpanel.

  Vanaf de controlpanel, is het mogelijk om de telefoon bij diefstal te blokkeren/een sirene aanzetten/ positie informatie op tevragen.

  Onze Cell-Id database bestaat op het moment uit 100000 cell-id’s van europa. Van providers als KPN/Vodafone/Orange/T-mobile.

  Binnenkort lanceren wij Phone Location, deze software maakt het mogelijk om de telefoon te traceren op 5 meter naukeurigheid, indien het toestel is voorzien van interne GPS. Voor toestellen zonder GPS zal de cell-id als positie worden weergegeven. Voor alle Symbian toestellen en Window’s.

  Mocht je interesse hebben in GPS Tracking :

  http://www.gpsmonitor.nl

  ( Waar de GPS Tracker geen GPS bereik heeft, leest onze applicatie de cell-id van de GPS Tracker, waardoor altijd een positie wordt weergegeven )

  Voor een gratis Trial versie : Phone Protector

  http://www.joiku.com/?action=products&mode=productDetails&product_id=397

 • Brenny Hansma
  Posted 13/03/2008 3:28 pm 0Likes

  Leuke hack, tenminste… wanneer het werkt. Bij mij crashed Navizon vrijwel onmiddelijk op mijn HTC TyTN II. Even gegoogled en zo te zien schijnen de crashes van Navizon veelvuldig voor te komen. Vind het idee leuk, dus als iemand goede ervaringen heeft met vergelijkbare software, dan houd ik mij aanbevolen.

Comments are closed.