Zo kun je berichten in WhatsApp verwijderen

Je hebt vast wel eens een bericht of foto verstuurd waar je later spijt van had. Dankzij een update voor WhatsApp, is het mogelijk om iets dat je verstuurd hebt te verwijderen, zelfs als diegene het al gezien heeft. De voorwaarde? Je moet wel binnen 7 minuten de knoop doorhakken. Hier lees je hoe je WhatsApp-berichten kunt verwijderen.

https://lifehacking.nl/diy/de-26-handigste-functies-van-whatsapp/

WhatsApp-berichten verwijderen

Zorg eerst dat je de nieuwste versie van WhatsApp hebt geïnstalleerd. Handig om te weten: degene naar wie je het bericht stuurt moet óók de nieuwste versie hebben. Anders werkt het niet. Stuur nu diegene een knullig berichtje, een foute foto, een gênante spelfout of een appje dat je eigenlijk voor iemand anders had bedoeld.

 WhatsApp-berichten verwijderen

 

Houd je vinger nu even op het bericht en wacht tot aan de bovenkant een menu verschijnt. Druk daarna op het prullenbakje. Voorheen stonden daar twee opties: Verwijderen voor mezelf en Annuleren. Bij de nieuwste versie van WhatsApp en een bericht van minder dan zeven minuten oud staat er nu ook een derde optie: Verwijderen voor iedereen. Klik erop en zowel jij als de ontvanger zullen alleen nog een melding zien met ‘U hebt dit bericht verwijderd’ of ‘Dit bericht is verwijderd’.

Op dezelfde manier kunnen ook foto’s en video’s worden verwijderd. Die komen dan ook niet terecht onder het kopje Media van degene naar wie je de foto stuurde.

Tell Us What You Think
0Te gek0Leuk0Serieus?0Meh...0Stom

About Author

0 Comment

Leave a comment

[wpterms id="3193"]