Zo maak je hete honing

Niet alle hypes uit Amerika lijken de oversteek van de Atlantische Oceaan te overleven. Afgelopen jaar stonden de schappen in de VS vol met ‘Hot Honey’, ‘Spicy Honey’ en andere varianten op dit gouden goed. Lees ook: De bijzondere voordelen van honing
Zolang het niet te koop is, kun je het gelukkig zelf altijd nog maken: hete honing. De benodigdheden voor deze smaakmaker zijn honing, pepers en 90 minuten van je tijd. Haal wat kleine (Thaise) pepertjes bij de lokale toko en hak deze fijn. Laat deze vervolgens 60 minuten in honing op een laag vuurtje sudderen en daarna 30 minuten afkoelen. Het resultaat: een plakkerige, zoete saus met pit. Perfect om over vlees, groenten of salades te draperen of bijvoorbeeld bij de pizza, over kaas of zelfs over ijs.

Wat vind je van deze hack?
0Te gek0Leuk0Serieus?0Meh...0Stom

About Author

[plista widgetname=plista_widget_belowArticle]

0 Comment

Geef een reactie