Zo maak je een fles frisdrank open zonder te knoeien

Je kent vast wel zo’n grappenmaker die met een fles Cola of Fanta gaat schudden in de hoop dat iemand anders ‘m daarna opendraait. Niet alleen is de prik eraf, het is ook nog eens onmogelijk om hem normaal open te maken. Gelukkig is er een handige truc om zo’n fles frisdrank open te maken zonder te knoeien.

https://lifehacking.nl/thuis-tips/zo-maak-je-je-ramen-mooi-glimmend-na-het-lappen/

Ninja

Wij vonden een video waarin de ‘Soda Ninja Swipe’ wordt uitgelegd. Door de dop er in één snelle beweging af te draaien, voorkom je dat de fles overstroomt. Draai de dop van de fles tot je het sissende geluid begint te horen. Draai de dop weer een beetje dicht waardoor er geen lucht meer ontsnapt en leg de binnenkant van het topje van je middelvinger op de zijkant van de dop.

Door een snelle beweging naar voren te maken, draai je de dop er razendsnel af. Gebruik het hele oppervlak van je hand en een stukje van je pols en onderarm. Doordat het koolzuur heel snel wordt blootgesteld aan de lucht, zal de fles fris niet overstromen. Bekijk onderstaande video om de fijne kneepjes te leren. De eerstvolgende keer kun jij op een feestje de show stelen!

Let op: Als de fles te vol is of er zit nog te veel prik op de fles, kan de fles met frisdrank alsnog overstromen.

Wat vind je van deze hack?
1Te gek0Leuk2Serieus?2Meh...3Stom

About Author

[plista widgetname=plista_widget_belowArticle]