Zo maak je je magnetron makkelijk schoon

Huishoudelijke apparaten hebben de nare eigenschap vieze luchtjes vast te houden. Vooral de koelkast, vaatwasser en met name de magnetron ruikt al snel naar datgene wat er voor het laatst in heeft gelegen.

Citroen

Als je iets met uien in de magnetron doet en deze smaak niet achter wil laten op andere gerechten is er een simpele truc: gebruik een citroen. Je kan een citroen gebruiken om de binnenkant schoon te maken en deze weer fris te laten ruiken. Het beste gedeelte hiervan is dat je niet de gehele magnetron hoeft te schrobben. Door stukjes citroen in een bakje water in de magnetron te leggen en deze aan te zetten ontstaat er stoom die alle hoekjes bereikt. Vervolgens kan je een doekje gebruiken om alles schoon te vegen. Lees ook: Extra schoon: citroenschillen in de vaatwasser
LemonCleanerFinal
Spaghettisaus of andere vlekken die op de zijkanten of het plafond zitten kunnen zo in een recordtijd verwijderd worden. Het belangrijkste is echter dat de vieze geurtjes direct zijn verdwenen.

Tell Us What You Think
0Te gek0Leuk0Serieus?0Meh...0Stom

About Author

0 Comment

  • Miramar
    Posted 22/05/2016 1:16 pm 0Likes

    Wij verhuren zelf een vakantiehuis dichtbij Cannes. Dank voor deze handige tip. Dit gaat ons zeker helpen bij de verhuur!

Leave a comment

[wpterms id="3193"]