Zo verwijder je eenvoudig krassen op je telefoonscherm!

Krassen op het scherm van je telefoon zijn zo gemaakt. Om er voor te zorgen dat je telefoon weer straalt, hebben we een paar handige trucjes op een rij gezet. Hiermee verwijder je kleine en ondiepe krasjes.

https://lifehacking.nl/thuis-tips/verwijder-vlekken-lekkage/

Tandpasta

Ga direct richting de badkamer, en pak een tube tandpasta. Tandpasta is namelijk één van de middeltjes waarmee je krasjes van je beeldscherm kunt verwijderen. Het werkt simpel! Dep wat tandpasta op een wattenstaafje of een (schone) zachte doek en wrijf in een ronddraaiende bewegingen over het scherm totdat de kras weg is. Daarna verwijder je met een vochtig doekje de overtollige tandpasta van je scherm. Let op! het is belangrijk dat je geen tandpasta gebruikt waar gel in zit.

Baking soda

Gebruik je liever geen tandpasta? Ga op zoek naar baking soda, want dit product is te gebruiken voor werkelijk alles. Niet alleen om je verbrande huid te verzorgen of om een stinkende prullenbak te verhelpen, maar ook om dus krasjes van je beeldscherm te verwijderen. Meng 2/3 baking soda met 1/3 water. Roer het om tot een dikke pasta. Doe daarna de pasta op een schone, droge doek en wrijf in een cirkelvormige beweging over het scherm. Verwijder daarna met een vochtige doek de overtollige resten.

Gebruik autokrasverwijderaar

Heb je nog een fles autokrasverwijderaar in de garage of auto liggen? Doe dan wat crème op een droge, schone doek en wrijf hiermee in een cirkelvormige beweging over de krassen van je scherm.

Babypoeder

Geen baking soda in huis? Het is ook een optie om van babypoeder en water een pasta maken. De werkwijze is hetzelfde als bij de baking soda.

Plantaardige olie

Plantaardige olie heb je vast wel in huis. Kleine krasjes kun je verwijderen door het scherm met de olie in te smeren. Let op! Pas deze truc wel regelmatig toe voor het beste resultaat.

Tell Us What You Think
27Te gek12Leuk11Serieus?12Meh...29Stom

About Author

0 Comment

  • lisette gerritson
    Posted 21/03/2018 2:48 am 0Likes

    Oke, dan weet ik nu tenminste waar ik de overgbleven babypoeder, van de nu grote kinderen, voor kan gebruiken. Handige kneepjes!

  • Harma Lantink
    Posted 06/11/2017 4:29 pm 0Likes

    Heb tandpasta gebruikt voor krasjes op een plastic raam…afwachten…afnemen kijken en….resultaat!

Leave a comment

[wpterms id="3193"]