Zo zet je WhatsApp op een iPad

WhatsApp is een handige chatdienst, die helaas alleen werkt op je smartphone en desktop. Het is niet mogelijk om WhatsApp op je iPad te zetten…Tenminste, dat denken veel mensen. Hier lees je hoe je WhatsApp op een iPad zet.

https://lifehacking.nl/persoonlijk-tips/zo-kun-je-berichten-in-whatsapp-verwijderen/

Als je deze methode gaat gebruiken is het wel belangrijk om je te realiseren dat WhatsApp niet is gebouwd voor gebruik op de iPad. Kortom, bepaalde functies, zoals het sturen van stemberichten, zullen niet werken. Berichten sturen en ontvangen daarentegen gaat wel perfect en wat ons betreft maakt dat deze work-around de moeite waard.

WhatsApp op een iPad ‘ installeren’

Je kunt WhatsApp niet echt installeren op je iPad, het enige dat je kunt doen is de webinterface openen in Safari. Dit doe je door te surfen naar web.whatsapp.com. Je zult merken dat je nu niet bij de webinterface terechtkomt, maar op de homepage van WhatsApp de reden daarvoor is dat de mobiele pagina wordt geladen. Houd de knop Vernieuwen bovenin ingedrukt om de desktopversie te laden, waarna je de juiste pagina krijgt te zien.

WhatsApp op je iPad

WhatsApp koppelen

Op deze pagina zie je een QR-code. Deze code moet je inscannen met je smartphone om deze webversie van WhatsApp te koppelen aan WhatsApp op je smartphone. Je doet dit door in WhatsApp op je smartphone te drukken op Instellingen / WhatsApp Web / Desktop en vervolgens onderin te drukken op Scan QR-code. Zodra je de QR-code op je iPad hebt gescand, zal de pagina op je iPad herladen en kun je WhatsApp op je iPad gebruiken.

WhatsApp op je iPad
Dit trucje werkt natuurlijk ook voor andere laptops.
Tell Us What You Think
0Te gek0Leuk0Serieus?0Meh...0Stom

About Author

0 Comment

Leave a comment

[wpterms id="3193"]